2013. június 30., vasárnap

Real Madrid: Újabb középpályás, újabb "kidobott" 20 millió?

A hírek szerint nem elégedett meg Carlo Ancelotti, a Real Madrid új vezetőedzője Isco megszerzésével és már az újabb erősítésre koncentrál, mely 20 millió eurójába fájhat a fővárosi klubnak. 

A legújabb célpont egy 20 esztendős francia tehetség Geoffrey Kondogbia, aki a Sevilla futballistája, és jelenleg az U20-as világbajnokságon remekel nemzeti tizenegyével. Posztját tekintve védekező középpályásról beszélünk, sokan Didier Deshamp utódjaként beszélnek róla, ez pedig tehetségéről sok mindent elárul.

A transfermarkt.de becslései szerint piaci értéke 10 millió euró, a Real Madrid pedig ennek a duplájára emelte a tétet és meg is tette 20 milliós ajánlatát. 

Geoffrey a mögöttünk lévő szezonban 31 La Liga meccsen lépett pályára, a jelenleg zajló U20-as világbajnokságon pedig 3 meccsen 1 gól, 1 gólpassz mellett  remek mezőnyjátékát is kiemelhetjük.

Őszi Ádám

AC Milan: elhappolhatják a MU kulcsemberét - sajtóhír

Angol lapértesülések szerint könnyen előfordulhat, hogy a szerb válogatott vezére, a Manchester United csapatkapitánya Nemanja Vidic elhagyja Angliát, és délebbre, Olaszországba költözik. 

A Daily Mirror arról számol be, hogy Milánóban, a vörös-fekete öltözőben az első számú célpont Vidic, megszerzése pedig akár meg is valósulhat. Igaz, hogy kulcsember a United játékában, védekezésében, ám az újonnan kinevezett David Moyes menedzser, nem tudta még tisztázni terveit a szerbbel, és elképzelhető, hogy nem jut neki akkora reflektorfény, mint Sir Alex Ferguson csapatában.

Ezen tények sarkallhatják arra Vidicet, hogy megegyezzen az AC Milan vezetőivel, akik a hírek szerint kivásárolnák szerződéséből a védőt, akinek jelenlegi piaci értéke 21 millió euró.

Őszi Ádám