2012. december 7., péntek

Francia utánpótlás válogatott tehetségért száll harcba a MU és az Arsenal

Sokak számára még némileg ismeretlenül hathat Rémy Cabella neve, viszont hamarosan berobbanhat a futballt szeretők világába. Sztárklubok figyelik a korábbi francia utánpótlás válogatott középpályást, aki jelenleg a tavalyi francia bajnok középpályása.  

A 22 esztendős játékosért a hírek szerint a Manchester United és az Arsenal együttese fog megküzdeni, mindkét angol gigász szeretné magához édesgetni Rémyt. A fiatal játékos a Montpellier saját nevelésű játékosa, 14 esztendős kora óta a klub kötelékében áll és a transfermarkt.de becslései szerint jelenlegi piaci értéke 3 millió euró.

Igen ám, de a klub elnöke kijelentette, hogy nem engedik el saját nevelésű tehetségüket apró pénzért, aki vinni szeretné az viheti, persze ha jó mélyen a zsebébe nyúl. - "Csakis egy igazán magas ajánlatot fogunk elfogadni, nem adjuk el olcsón a tehetségeinket."

Cabella statisztikái önmagukért beszélnek, hiszen 33 mérkőzésen lépett pályára a felnőttek között és eddig 8 gólt szerzett, ami középpályásként igen csak jónak mondható.

Őszi Ádám