2013. június 6., csütörtök

Új szezon, új és erősebb osztály, válogatott védővel erősített a Rangers

Minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatni a Glasgow Rangers szomorú históriáját. A világon a legtöbb bajnoki címmel büszkélkedő csapata teljesen tönkrement és becsődölt. Nem sikerült megmenteni az együttest, így a legalacsonyabb skót profi ligába sorolták vissza, ahonnan az út az első osztályig nagyon hosszú és rögös. Nos, a legalacsonyabb osztályt egyből sikerült megnyerni, jövőre tehát egy osztállyal feljebb bizonyíthatnak. Cél a feljutás, ehhez azonban egyre minőségibb játékosok kellenek. 

Felvetődik a kérdés, ki az aki karrierjének jó pár esztendejét alacsonyabb skót ligás osztályokban szeretné tölteni annak érdekében, hogy a gárda visszakerüljön a legjobbak közé. Egyértelmű, hogy sztárokat, nem lehet a csapathoz csábítani, így abból kell gazdálkodni ami van, így is meg kell próbálni kihozni a lehető legjobbat. Azért közepes szintű játékosok számára vonzó lehet a klub, a múltja miatt és avégett, hogy szeretnének részesei lenni a nagy visszatérésnek.

A legújabb igazolás a tengerentúlról érkezik a csapathoz, egy hondurasi válogatott labdarúgóról van szó. A 24 esztendős Arnold Peralta a hazája bajnokságában szereplő DC Vida együttesétől érkezik. Igazolása nem került pénzben, mivel lejárt a szerződése, így a Rangers ingyen szerezhette meg őt.

Kíváncsiak vagyunk, hogy kiket sikerül még a klubhoz édesgetni és egy osztállyal feljebb mire lesz képes a csapat. Az egyértelmű cél az egyenes visszajutás, tehát minden szezonban szeretnék megnyerni az adott osztályt. nem lesz könnyű...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése