2013. május 4., szombat

Mourinho kiakadt: "Hibás vagyok, mert oly sokat nyertem..."


Mourinho úgy érzi, hogy az újságírók, ellene vannak és ki akarják őt és eredményeit "törölni" a futballtörténelemből. A klasszis edző elmondta, hogy erre nem lesznek képesek. 

Egy sajtókonferencián a Real Madrid jelenlegi edzője a Special One becenévre hallgató portugál tréner mondhatni csúnyán kiakadt és leszögezett pár dolgot, mellyel szeretné, ha mindenki tisztába lenne. Szóljon hát a nyilatkozat:

"Enyém a ligarekord, illetve három BL-elődöntőt játszottam, ami ugyan nem tölt el elégedettséggel, de nem lehet túl könnyű elérni, mert 21 év alatt 18 edző összesen ötször jutott el az elődöntőig a Real Madriddal. De persze Mourinho a rossz fiú, aki három szezon alatt háromszor volt elődöntős." 

"A munkámat soha nem mérik egészében, hanem az alapján, amit elértem, és ez az én hibám, mert oly sokat nyertem, hogy az elvárások mindig nagyobbak, mint amit aztán teljesíteni tudok."

"Ti újságírók ki akartok húzni engem a listáról, de erre nem lesztek képesek - hacsak nem nyer egy csapat a La Ligában 101 ponttal. Húsz év kupagyőzelem nélkül - velem megnyerték. A rekord (100 pont, 121 gól) az enyém, ezt nem lehet kitörölni, de nem táplálja az egómat."

Nektek mi a véleményetek Mourinho madridi ténykedésével kapcsolatban?
- Amit fent említ mind igaz és már merő történelem
- Sokak Casillas padoztatása illetve az idei klikkek, balhék miatt fordultak el tőle

Ebben a sajtó és az újságírók merőben közrejátszottak! Nekünk meggyőződésünk...

Azt javasoljuk, senki ne feledje mit tett Madridban, valószínű jövőre már egy új edző bizonyíthat.

Őszi Ádám