2012. november 5., hétfő

Emberrablás: Hulk lánytestvérét a nyílt utcáról rabolták el ismeretlenek...

Ismét Brazíliára irányul a futballvilág figyelme, ám ezúttal nem a kerek játékszer van a középpontjban, hanem a Zenit csatárának Hulknak a húga. Nem új keletű dolog az ami a mai napon lezajlott a dél-amerikai országban, hiszen számtalan alkalommal volt már arra példa, hogy hírességek, főleg labdarúgók hozzátartozóit rabolják el. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű, általában sok-sok pénzt szeretnének kicsikarni váltságdíjként. 

A mai napon a 22 esztendős Angelica Aparecida Vieirát, vagyis Hulk lánytestvérét ismeretlen tettesek fényes nappal elrabolták Campina Grandéban egy étterem előtt. A járókelők és az éppen étvágyukat csökkenteni igyekvő embereknek a beszámolók szerint megmozdulni sem volt idejük. Egyszer csak megállt egy kocsi és többen a járműbe tuszkolták a fiatal hölgyet. az embereknek csupán az ámulat és a sokk jutott.

Ami azóta történt? Nem számolhatunk be semmi jóról  hiszen az elkövetők még nem jelentkeztek, sem váltságdíjért, sem pedig másért. Az eset természetesen megrázta a brazil csatárt, aki azonnal elhagyta a Zenit csapatát, kivételes kimenőt kapott és hazájába utazott, hogy követhesse az eseményeket, így biztosan nem lesz ott a holnapi Anderlecht elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Emlékezzünk rá, hogy Hulk Szentpétervárra való megérkezése sem volt sima, hiszen halálosan megfenyegették, majd pedig műbombát rejtettek el ismeretlen tettesek a Zenit edzőközpontjában egy táskában, melyben ott volt a csatár fényképe. A kérdés, hogy sima emberrablásról van szó, vagy pedig köze van az esetnek az oroszországi történéseknek. Nem tudni, merre vezetnek a szálak...

Szorítunk, hogy épségben kerüljön elő Angelica!

Szerző: Őszi Ádám