2014. április 27., vasárnap

VB 2014: Argentína egy emberként aggódik sztárjátékosáért

Nagy az ijedelem a Napoli és az argentin válogatott háza táján egyaránt, ugyanis szombat este a hordágyon hagyta el a pályát Gonzalo Higuain. A hivatalos orvosi diagnózis még várat magára, így érthetően nagy az izgalom. 

Az orvosi vizsgálatok jelenleg is tartanak, a hírek szerint azonban nagy a valószínűsége annak, hogy a Napoli szurkolói az idei szezonban már nem láthatják kedvencüket. Igen ám, de bő másfél hónap múlva kezdődik a világbajnokság, így most Argentina is egy emberként szorít Gonzalo felépüléséért.

A rehabilitációt azonnal megkezdik a diagnózist követően.

Őszi Ádám

Német sztárjátékos a MU-ban? - Ferguson munkálkodik...

Köztudott, hogy Sir Alex Ferguson a Manchester United tavaly leköszönő legendás edzője nem vonult ki a klub életéből, jelentős és hathatós szava van a vezetésben. A szombati Norwich City elleni bajnoki során Sascha Breese társaságában tekintette meg a mérkőzést, a neves ügynök pedig három kiváló német sztár képviselője. Vajon véletlen, hogy egymás mellé szólt a jegyük? 

Sascha Breese többek között Mario Götze, Marco Reus és Toni Kroos ügynöke, a három kiváló focista közül pedig a hírek szerint ketten klubváltás előtt állhatnak. Götze most került Münchenbe, jól érzi magát, így nem igazán jöhet szóba, és bár Reus neve is felvetődött mát a Vörös Ördögök háza táján, a Dortmund klasszisa a hírek szerint katalán színekbe öltözhet a nyáron.

Maradt tehát Toni Kroos, aki iránt köztudott, hogy hathatós érdeklődést mutat a United, a játékos pedig nem zárkózott el a váltás lehetőségétől, igaz Guardiola nemrégiben lenyilatkozta, hogy számít a jövőben is játékosára.

Nyáron meglátjuk, hogy mit sikerült megbeszélnie a Ferguson-Breese duónak, de az is lehet, hogy csak egy közös meccsnézésről volt szó.

Őszi Ádám