2012. július 15., vasárnap

AC Milan: Két sztárcsatárt is kinéztek Ibra pótlására

Most, hogy két sztárjától megvált az AC Milan csapata és a rutinos nagy öregek is elhagyták a csapatot ideje erősíteni, ha bajnoki álmokat és remek BL szereplést terveznek. Zlatan Ibrahimovic pótlására két kiszemeltje is van a csapatnak, mind két játékos az angol bajnokságban szerepel, ráadásul egy csapatban. Ebből már gondolom sokan sejtitek kikről van szó. Az első számú kiszemelt a City többnyire padozó gólzsákja a bosnyák válogatott Edin Dzeko. A játékos vételára 29 millió euró lehet, ezt bőven tudják fedezni Ibrahimovic és Thiago Silva vételárából. Ha nem  jönne össze az üzlet akkor van egy B terv is, miszerint a balhés fenegyerek Carlos Tevez érkezhet Milánóba, az ő vételára némileg alacsonyabb, mintegy 23 millió euró. Tevez távozása nem lenne meglepő, hiszen nem éppen Mancini vezetőedző kedvence a manchesteri csapatnál, a részleteket gondolom többnyire ismeritek. 

Van viszont még egy variáció ami felvetődött és ez sem elképzelhetetlen. Hallani olyan szigetországi hírekről, miszerint Dzeko és Tevez együtt érkezhet az olasz gárdához. Egy biztos, ha nagy terveket sző a klub jelentős erősítésekre lesz szükségük a nyár folyamán.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll 

Szerző: Őszi Ádám

Amerikai válogatott középpályással erősített az AS Roma


A Farkasok hivatalos honlapjukon tették közzé, hogy négy éves szerződést kötöttek az amerikai válogatott fiatal középpályásával. A szóban forgó játékos a 24 esztendő Michael Bradley, aki korábban a Heerenveen és a Borussia Mönchengladbach csapatában szerepelt kitűnően és ezt követően költözött Olaszországba a Chievo csapatához. Egy szezont húzott le a csapatnál, igazi húzóemberré vált. Bradley 3,75 millió eurójába került a Farkasoknak, nagy reményeket fűznek hozzá az előttünk álló szezonban. Fiatal kora ellenére, már  69 alkalommal szerepelt USA nemzeti válogatottjában és ezeken a mérkőzéseken 10 gólt szerzett. 

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Hivatalos: Maxi Rodriguez eligazolt a Liverpool csapatától

A 31 esztendős argentin középpályás Maxi Rodriguez úgy döntött, hogy nem marad a Liverpool együttesében és klubot vált. A pool hivatalos honlapján jelentette be tagnap, hogy Maxi távozik és korábbi sikerei helyszínére tér vissza  a Newell's Old Boys csapatához. A középpályás piaci értéke 3.5 millió euró, ám a felek semmilyen anyagi részletet nem hoztak nyilvánosságra eddig. 

„Boldog vagyok, hogy minden nap azért dolgozhattam, hogy a Liverpool sikeres legyen. Ez nem csak egy hatalmas klub, hanem egy nagy család is. El sem tudom mondani, milyen érzés volt, amikor mindenki az én nevemet énekelte. Még most is libabőrös vagyok, ha rá gondolok" - Így nyilatkozott Rodriguez a Liverpool hivatalos honlapján.

Távozása igen csak érett, mivel az előző szezonban többnyire a kispadon kapott helyet és az új vezetőedző sem számolt vele. Liverpooli karrierje egyébként remekül kezdődött, első szezonjában (2010/2011) 10 gólig és számtalan gólpasszig jutott. a szurkolók egyik kedvence volt. Korábban az Atlético Mardidot erősítette, ekkor volt karrierje csúcsán, azt megelőző években pedig az Espanyol csapatát erősítette. Csaknem félszáz alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Spanyol EB győztes csatárért száll harcba a két nagy angol klub

Az a hír járja, hogy az Arsenal és a Liverpool kinézte magának a Sevilla EB győztes csatárát a 26 esztendős Álvaro Negredot. A játékost élő szerződés köti a csapatához, melyben 103 mérkőzésen 45 gólt szerzett és a piaci árát 18 millió euróra taksálják a szakemberek. Mindkét angol csapat szeretne még egy csatárt igazolni a nyáron, hiszen az Ágyúsoktól minden bizonnyal távozik Van Persie a Liverpool pedig úgy fest Carrollt adhatja el, vagy kölcsön az AC Milan csapatának. Arról, hogy a klubok elkezdték e a tárgyalásokat még nincsen információnk.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Hivatalos: Thiago Silva a PSG játékosa, Ibra még nem hivatalos

Napok óta vezető téma az átigazolási piacon Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic  milánói távozása. A két játékosért 65 millió eurót ajánlott az olaj gazdag PSG csapata, ám a két játékos nem egyszerre érkezik. Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy a brazil válogatott Thiago Silva és a klubok mindenben megegyeztek, a játékos pársziban folytatja. Nem zárult le viszont még Zlatan Ibrahimovic ügye, róla még tárgyalnak a felek, ám közel a megállapodás. 

A 27 éves brazil hátvéd, akit posztja legjobbjának tartanak öt éves szerződést kötött és 42 millió eurót fizetett érte új csapata. Korábban 46 milliót ajánlott a PSG a játékosért, ám akkor Berlusconi a Milan első embere nemet mondott, mondván nem eladó a játékos. Nemrégiben pedig ő maga jelentette be, hogy eladták a két játékost, bár Ibrahimovic még hivatalosan nem írt alá. Silva piaci ára egyébként 38 millió euró, a Milan nagyon jó áron adta el védőjét és egyes hírek arról számoltak be, ha a két játékos távozik a klub 150 millió eurót sporol meg idén, ebbe belevették a vételárat, illetve a két játékos éves fizetését, mely roppant magas.


A 30 éves svéd támadó már fél lábbal a Paris Saint-Germaine játékosa, de a hivatalos bejelentés és a részleteket még nem hozták napvilágra, csak találgatások vannak. Ibrahimovic piaci értéke 37 millió euró, a vételárát is ilyen összegre becslik, és ha így van akkor több mint 65 millióba kerül a két játékos a PSG-nek. A duó vételára elérheti a 78-80 millió eurót.

Szerző: Őszi Ádám