2012. július 8., vasárnap

Hivatalos: Az Ajax csapatkapitánya a Tottenham csapatában folytatja pályafutását

Megvan a Tottenham második nyári igazolása, mióta az új edző André Villas-Boas átvette a londoni klub irányítását. Az izlandi Sigurdsson után az Ajax Amszterdam csapatkapitánya érkezett, a belga válogatott Jan Verthongen. A középhátvéd remek szezont tudhat maga mögött, hiszen a holland bajnokság legjobbjának választották a tavalyi szezonban. A 25 esztendős védő piaci értéke a becslések szerint 15 millió euró, ám ennél kevesebbért sikerült megvenni a középhátvédet, mintegy 12 millió eurót fizetett érte a londoni klub. A transzfert mind a két klub hivatalosan is bejelentette. 

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Tottenham: Francia válogatott hálóőr és csatár érkezhet, brazil válogatott tehetség veheti át Modric helyét


A Tottenham háza táján rendkívül nagy a mozgolódás, az új vezetőedző már le is igazolta 8,4 millió euróért Gylfi Sigurdssont a Hoffenheim együttesétől. A csapat jelentősen szeretné megerősíteni a keretét, és csak úgy röpködnek a nevek a klub háza tálán, ám három komoly jelölt is van a nevek között. Nagyon fontos kérdés a londoni klubnál, hogy a csapat játékmestere Luka Modric elhagyja e a csapatot, mert ha el akkor az ő álltala hagyott űrt mindenképpen pótolni kell. Erre már ki is nézték a felnőtt brazil válogatottban már 6 alkalommal szerepló fiatal közpályást Oscart. Csatár poszton is van egy komoly kiszemelt, a francia válogatott Rémy, aki jelenleg a Marseille csatára és remek formát mutatott az előző szezonban. Kapus poszton is erősítene a Spurs, a tegnapi nap folyamán hivatalos ajánlatot tettek a Lyon francia válogatott hálóőréért Hugo Llorisért. A Tottenham 13 millió fontot ajánlott a hálóőrért. No de nem csak érkezők vannak, Modric mellett távozhat a klubtól Van der Vaart, Defoe és Gallas is.
Loic Rémy

A 20 esztendős Oscar a Sao Paulo együttesében nevelkedett és itt mutatkozott be a felnőttek között. Remek teljesítményére felfigyelt az Internacional és leigazolta a fiatal tehetséget. Azóta a csapat alapemberének és vezéregyéniségének számít fiatal kora ellenére. A brazil u20-as válogatottal világbajnoki címet nyert, 2011-ben pedig bemutatkozott a felnőttek között. Oscar ára egyre csak emelkedik, jelenleg 10 millió euróra taksálják.
Oscar

A 25 éves Loic Rémy a Lyon csapatánál nevelkedett és ott is mutatkozott e a felnőttek között. Kis időt eltöltött kölcsönben a Lens csapatánál, majd megvásárolva a Nice csapata, ahol két remek szezont futott és felfigyelt rá a Marseille aki le is igazolta 2010-ben. A francia válogatott támadója, az utánpótlás ranglistát is végig járta. a transfermarkt.de becslései alapján a támadó piaci értéke jelenleg 19 millió euró.

Hugo Lloris
A kapus poszton kiszemelt 25 esztendős Hugo Lloris a Nice csapatánál nevelkedett és itt is mutatkozott be a felnőttek közt. Remek teljesítménye arra biztatta a Líont, hogy megvegye a tehetséges kapust 2008-ban és azóta a csapat első számú hálóőre volt, most viszont távozhat. A francia válogatott utánpótlás ranglétráját végigjárta és immáron 37 alkalommal védte a nagy válogatott kapuját. A hálóőr piaci értékét 19 millió euróra taksálják, az angol klub a tegnapi napon 13 millió fontos ajánlatot tett a hálóőrért, mely nem biztos, hogy elégnek bizonyul.

Modric távozása esetén a klub 40 millió fontot is kaphat az irányítóért, melyből ezeket az igazolásokat szinte teljes mértékben fedezni tudnák.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám