2012. szeptember 25., kedd

Kidőlt a Manchester United csapatkapitánya, legalább két hónap a felépülése

Nem jó híreket kapott a mai nap folyamán Sir Alex Ferguson a Manchester United vezetőedzője és a szerb válogatott vezetői. A Vörös Ördögök kapitánya Nemanja Vidics legalább két hónapra kidőlt a sorból. A szerb válogatott védő a mögöttünk lévő szezon végén már küszködött a térdével, az utolsó öt meccset ki is hagyta, és a panaszai most visszatértek, olyannyira, hogy ki is hagyta a hétvégi Liverpool elleni derbit. Az orvosok a mai vizsgálatokat követően közölték, azonnali beavatkozásra van szükség, a skót tréner így hosszabb távon kénytelen megoldást keresni Vidics hiányára. 

Nagy érvágás ez a csapatnak, hiszen ne csak védőjét, hanem vezéregyéniségét vesztette el hetekre, hónapokra...

Szerző: Őszi Ádám 

Neymar Barcelonában? A Santos elnöke állítólag megerősítette a hírt

Tegnap még arról lehetett hallani, hogy Neymar játékjogáért a PSG csapata is harcba száll és olyan ajánlatot készülnek tenni, mellyel vetélytársait a Chelsea és a Barcelona együttesét szinte lehetetlen helyzetbe hozzák. A felmerülő összeg 85 millió font volt, viszonyítás képen Ronaldo rekordot jelentő átigazolása 2009-ben 80 millió font vol "csak". 

Nos, ma már másról szólnak a hírek, mivel a katalán online sajtó arról számolt be, hogy a Santos elnöke Luiz Álvaro de Oliveira megerősítette azt a hírt, miszerint Neymar a Barcelona csapatában folytatja pályafutását. Ugyan akkor nem idézi a mester szavait, és hivatalos közleményt sem adott ki egyik csapat sem, így könnyen előfordulhat, hogy egy újabb kacsáról van szó. Pontos érkezéséről sem írnak, arra utalnak, hogy a szezon végén 2013 nyarán érkezhet a brazil szuper tehetség...

Szerző: Őszi Ádám