2014. március 26., szerda

Vezérét vesztette a Barca, oda a vb szereplés!

Hatalmas vezéráldozatot követelt az FC Barcelona szerda esti bajnoki mérkőzése, a pályát ugyanis hordágyon hagyta el Victor Valdes, akiről kiderült, hogy keresztszalagszakadást szenvedett. 

A katalánok elsőszámú kapuvédője az első félidőben egy ártalmatlan szituációt követően rosszul fogott talajt jobb lábával és a földön maradt fájdalmas arccal. A játékteret hordágyon hagyta el, tudni lehetett, hogy nagy a baj. A spanyol sajtóorgánumok nemsokkal később szalagszakadásról beszéltek, ezt pedig azóta az FC Barcelona hivatalos honlapja is megerősítette.

Valdes túl van a vizsgálatokon, műtét és minimum hat hónapos kihagyás vár rá, melynek következtében biztosan lemarad a nyári brazíliai világbajnokságról. Emellett pedig könnyen elképzelhető, hogy a Celta elleni fellépése volt az utolsó a Barca színeiben, ugyanis szerződése a szezon végén lejár és távozik a klubtól. Új csapatát még nem nevezte meg egyik fél sem, ám a hírek szerint a transzfer már megtörtént, így valahol Európa egyik szegletében most szintén nagy a fejfájás.

A Barcelona így második számú hálóőrével kénytelen befejezni a szezont, Pinto a találkozó második félidejében kisebb sérülést szenvedett, nekicsúszott a kapufának, ám ez nem befolyásolja további szerepvállalását.

Őszi Ádám

Hatalmas verést kapott a Salzburg, elmaradt a rekordbeállítás!

A hétvégi bajnokavatást követően szerda este csúnya pofonba szaladt bele  a Salzburg, mely az Austria Wien vendégeként három kapott egy hármast. Ezzel véget ért egy nagy sorozat, oda a ligarekord beállításának lehetősége és a gólrekord is várat magára. Persze utóbbira bátran mondhatjuk, hogy ami késik, nem múlik! 

Austria Wien - Salzburg 3-0 (2-0)
G: Royer (16.), Suttner (27.), Gorgon (52.)
A mérkőzés elejét és egyben az első játékrészt nagyon megnyomta a hazai csapat, melynek meg is lett az eredménye. A 16. percben Royer vette be Gulácsi kapuját, majd bő tíz perccel később Suttner duplázta meg csapata előnyét. A fantasztikus támadógépezetéről hírhedt Salzburg neve mellé az első félidőben nulla kaput találó lövés került, ez pedig sokat elárul az Austria játékáról. Ki tudja, talán sokat mulattak a játékosok a bajnoki címet követően...

A második játékrészt egy Gorgon gól nyitotta, mely egyben a végeredmény beállítását is jelentette. Ez a vereség azt jelenti, hogy továbbra is a Rapid Wien ligarekordja érvényes, a bécsi klub 13 egymást követő győzelmet tud felmutatni, a Salzburg ezúttal 12-nél megtorpant. Ami pedig a gólrekordot illeti, szintén a Rapid a csúcstartó továbbra is 101 találattal, a Salzburg a mai napon maradt 98 gólos.

Az osztrák Bundesliga 29. fordulójának további eredményei:
Innsbruck - Admira 0-0
AC Wolfsberger - Ried 2-0
Grödig - Sturm Graz 0-6
Neustadt - Rapid Wien 0-3

A szezon meglepetéscsapata az újonc Grödig hatalmas zakóba szaladt bele és ezzel nem csak a második helyet, de dobogós pozícióját is elvesztette. Előzni tudott az Austria Wien és a Rapid Wien egyaránt.

Őszi Ádám

Balotellit utcára tette bombázó kedvese legújabb botránya miatt!

Az interneten szakított kedvesével, Mario Balotellivel az egzotikus szépségű Fanny Neguesha! A belga modell nem bírta elviselni kedvese legújabb botrányát, mellyel megalázta őt a balhés támadó! Lehet nem kellett volna orgiában részt venni!? 

Neguesha Instagram profilján tegnap este váltott át a családi állapot egyedülállóra, majd eltűnt albumaiból az összes kép, melyen az AC Milan olasz válogatott labdarúgójával szerepelt. Nagyjábó ezzel egy időben hasonlóan cselekedett Balotelli is, így nagyon úgy fest, vége a románcnak! Na de mi a hirtelen, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy újabb szakítás oka?

Ha a pletykák igazak, fény derült egy szerelmi légyottra, vagy fogalmazzunk úgy, hogy orgiára, melynek szereplője Balotelli mellett testvére és egy olasz playmate volt. A körülmények nem tisztázottak, valahol édesnégyesről, valahol pedig édeshármasról beszélnek. Egy biztos, ha igaz a hír, nem csoda, hogy az "utcán" találta magát a balhés támadó...

Őszi Ádám

Bámulatos új stadiont kap az AS Roma - íme a tervek

Megelégelte a közösködést az SS Lazio csapatával az AS Roma labdarúgócsapata, mely a tervek szerint két esztendő múlva saját fényűző stadionjában látja majd vendégül ellenfeleit és köztük az ősi rivális Lazio csapatát is, mellyel jelenleg együtt használják a Stadio Olimpico gyepét. 

A "farkasok" elnöke James Pallotta elmondta, hogy hosszas, 24 hónapos tervezés előzte meg a kész tervek létrejöttét, melyek egy ultramodern igazán fényűző stadion képét  festették meg. A tervezés során figyelembe vették a szurkolók igényeit is, ezt kihangsúlyozta az amerikai születésű befektető. 

A létesítmény befogadóképessége 52 ezer fős lesz, míg szükség esetén 60 ezresre lehet majd bővíteni

Őszi Ádám

Klopp megemelte kalapját a Bayern előtt!

Ahogyan arról beszámoltunk, kedd este a Bayern München labdarúgócsapata győzni tudott Berlinben a Hertha BSC ellenében, ezzel pedig utcahosszal, minden idők legkönnyedebb Bundesliga diadalát aratta. A nagy rivális Borussia Dortmund gól nélküli döntetlent játszott a Rhur Derbyn, a találkozó után pedig Jürgen Klopp értékelt. 

Mint ismeretes a Bayern München és a Borussia Dortmund között nem túl idilli a kapcsolat, riválisok lévén, a rekordbajnok több ízben is a BVB-ből építkezett és egyes szaktekintélyek a mai napig a sajtóban vívnak nyílt szópárbaj. Erről azonban nem esett szó tegnap este, Klopp mester elképesztő sportszerűen nyilatkozott és megemelte kapapját a nagy rivális előtt. -  „Hihetetlen, amit elértek ebben a szezonban. Látjuk őket, valójában mégis teleszkópra van szükség ahhoz, hogy észleljük is. Fantasztikus teljesítményt nyújtottak, gratulálok nekik!”

Őszi Ádám

Megnyílott az Euro Sportbár! - irány meccset nézni a haverokkal

Várja a vendégeket Magyarország legújabb sportpubja az Euro Sportbár, mely exkluzív körülményekkel és exkluzív szolgáltatásokkal várja a sport szerelmeseit. Óriáskivetítők, előre meghirdetett sportközvetítések, széles spektrumú étel és italkínálat vár mindenkit baráti árakkal. A meleg fogadtatás és jó hangulat garantált, látogass el és szurkolj kedvenceidnek kiváló társaságban.

Buda központi részén az EuroCenterben található a főváros legelegánsabb pókerterme az Euro Poker Club, melynek szomszédságában nyílott az új Euro Sportbár. A két létesítmény különálló, ám az átjárási lehetőség megvan. A sportbár bejárata megközelíthető az ingyenes parkoló irányából, melyet a helyiség saját kamerái őriznek.

Euro Sportbár, 1032 Budapest, Bécsi út 154./ I. emelet 

Nyitva tartás:

Nyitás: a hét minden napján 11:00-kor
Meghatározott zárási időpont nincsen




A FociClub.hu kíváncsiságát  felkeltette a bár, így ellátogattunk, hogy személyes tapasztalataink alapján tudjunk véleményt formálni. A látottak lenyűgöztek minket, így mindenkinek szíves figyelmébe ajánljuk a helyet, amennyiben kellemes környezetben szeretne mérkőzéseket nézni barátaival, szurkolótársaival.

Az Euro Sportpub kialakítása, tartalma: A pub kialakítása remek és hangulatos, a falakon óriás kivetítő és smart tévék találhatóak, melyeken minden sportcsatorna fogható. Az Euro Sportbár hivatalos facebook oldalán előre feltüntetett sportprogramokat sugározza. A választék igen széles és sokrétű, akit nem érdekel a nagy projektoron mutatott mérkőzés, az számos másikat is megtekinthet. Kihangsúlyoznánk a rugalmasságot, miszerint kívánság alapján akár változtatni is tudnak a vetített műsoron.


Itt a tavasz és a jó idő ez pedig azt jelenti, hogy külső terasz is várja a vendégeket, így jó levegőn lehet megtekinteni a mérkőzéseket.

A bár rendelkezik két biliárd-, illetve backgammon asztallal is, melyeket bármikor igénybe vehetnek a vendégek igen baráti árakon. Mindenképpen kiemelendő az illemhelyek tisztasága és az, hogy külön fedett dohányzóhelyiség is található a bárban. Ahogyan körültekintettünk ragyogó tisztaságnak és exkluzív körülményeknek lehettünk szemtanúi.

A tulajdonos elmondása szerint hamarosan új szolgáltatásokkal bővül a kínálat, a helyszínen egy szerencsejáték fogadó terminál nyílik, így Totó, Lottó és Tippmix szelvények feladására egyaránt lehetőség nyílik. Extra szolgáltatásként pedig még lóversenyekre is lehet téteket rakni.




Ételek és Italok: A melegkonyha rövid időn belül elkészül, hagyományos ételek mellett igen színvonalas és speciális hamburger palettára lehet számítani. Emellett ropogtatni valók, snack-ek is kaphatóak lesznek. Ahogyan az étel, úgy az italkínálat is igen színes, a sörök és koktélok választéka egyaránt bőséges. Az alkoholmentes életet élő sportbarátoknak sem kell kétségbe esnie, Semiramis kávé különlegességeket és speciális teákat is lehet kapni a  különféle üdítők mellett.

A palettán italakciókat is találhatunk, különösen a kiemelt és fontosabb mérkőzések alkalmával az árakat igen alacsony szintre csökkentik. Az akciókról a facebookon lehet tájékozódni. Ottjártunkkor éppen egy olyan akció futott, melynek során a vendégeknek meg kellett tippelniük a vetített mérkőzés végeredményét és amennyiben a tipp sikeres volt, a  bár egy jéghideg csapolt Drehert adott jutalmul. Bevallom, jómagamnak nem sikerült jó tippet adnom, ám a tulaj rendes volt és meghívott egy korsó sörre.

Happy Hour, azaz a sport és a sör szerelmesei igen kedvező áron 300 ft-ért kaphatnak csapolt Drehert akciós időszakban. Valljuk be ez egy igen jó ár...

Összegzés: Összességében az egész helyiség nagyon stílusos és gyönyörű belső dizájnnal rendelkezik. Hangulatos és rendkívül tiszta. Családoknak, baráti társaságoknak és egyénileg érkező sportbarátoknak egyaránt ajánlani tudjuk. Látogass el és győződj meg saját szemeddel a fentebb olvasottakról. Azt hiszem egy próbát mindenkinek megér...!

Fontos: 
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Euro Sportbár megbeszélés alapján rendezvényeknek is otthont ad, legyen az születésnapi parti, családi rendezvény, céges buli, vagy szurkolói összejövetel. Tulajdonképpen mindenre nyitott a vezetés, így bátran lehet keresni őket.

Elérhetőségek:
Euro Sportbár, 1032 Budapest, Bécsi út 154./ I. emelet
Facebook: www.facebook.com/eurosportbar
Telefon: (70) 123 4556

Őszi Ádám