2013. december 15., vasárnap

Újabb edzőcsere a Premier Leagueben

A West Bromwich Albion hatitalos honlapján tudatta a szurkolókkal, hogy menesztették a csapat vezetőedzőjét Steve Clarke-ot. 

A birminghami együttesnek nagyon nem ment a szekér az utóbbi időben, a csapat szombaton a Cardif ellen zsinórban negyedik vereségét könyvelhette el, ezzel pedig a legrosszabb formában lévő csapatnak számít a ligában. Eltelt 16 forduló, a csapat pedig 16. helyen áll a tabellán, a kiesés szele pedig ott lengedezik a fülük mellett. 

Gera Zoltán és társai tehát új edzővel fejezik majd be a szezont, ám az új szakvezető kiléte még bizonytalan. A menesztést a klub azzal indokolta, hogy a viszonylag nagy anyagi ráfordítások ellenére Steve és a csapat nem szállította az elvárt eredményeket. A 2013-as naptári évet figyelembe véve, csupán hét mérkőzést sikerült győzelemmel lehozni, ami elképesztően rossz mutató.

Az 50 esztendős szakember a mai nappal ismételten munkanélkülivé vált, új állás után nézhet. A West Brom irányítását 2012 nyarán vette át, ennyi idő és lehetőség termett neki a klubnál.

Őszi Ádám