2013. június 6., csütörtök

Megkezdődött a Basel szétvásárlása, Cabral a Premier Leagueben

Az idei szezon egyértelmű meglepetéscsapata a Basel együttese volt, mely a Videoton csoportját megnyerve egészen a döntőig robogott. A pénz nagy úr és ahogyan az ilyenkor szokás, a kiscsapatok kimagaslóan teljesítő játékosaira lecsapnak a nagyok. Íme az első távozó Cabral személyében.  

Az ő esetében a fent említettek nem igazak, hiszen nem egy sztárcsapat vitte el és nem is hatalmas összegért. A svájci játékos szerződése lejárt, melyet nem kívánt meghosszabbítani, így az 1 millió euróra taksált játékos ingyen került a Sunderland együtteséhez.

Cabral remek szezont tudhat maga mögött, a Basel középpályás védekezésének a szívét képezte. A szezon egészét tekintve 46 mérkőzésen lépett pályára,, ezek közül tíz Európa Liga mérkőzés volt, a Videoton támadóinak és középpályásainak is meggyűlt a baja vele, remek szűrőmunkájának köszönhetően.

A Premier League azért más világ, a világ egyik ha nem a legszínvonalasabb bajnoksága azért más lesz mint Svájc. emellett pedig kíváncsian várjuk, hogy a csapatnak sikerül-e megtartania értékeit, vagy a nyár folyamán teljesen szétvásárolják.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése