2014. október 16., csütörtök

Arsene Wengert elcsábítanák

A Daily Mail információi szerint Arsene Wenger  is átigazolás tárgyává válhat, legalábbis erről árulkodik az AS Monaco érdeklődése, a kiszivárgott hírek. A francia klub szoros kapcsolatot ápol az Ágyúsok trénerével, aki 1996 óta szolgálja a londoni klubot, ám karrierje elején a hercegségieket trenírozta.  

Immáron lassan 20 esztendeje, hogy az Arsenal kispadján a francia szakember ül, ám az AS Monaco még a jubileum előtt elhappolná a trénert, aki korábban 1987 és 1994 között a klub vezetőedzője volt, bajnokságot, illetve kupát is nyert a csapattal. Wenger két hónapja találkozott a klub képviselőivel, jó kapcsolatot ápolnak a felek, azonban semmi több! Vagy mégis...

Arrow

Real: Casillas Angliába szerződhet egy csereüzlet részeként

Újabb pletyka látott napvilágot Iker Casillas jövőjét illetően. A Metro és több más szigetországi forrás is arról számolt be, hogy a Real Madrid kapuvédője a télen csereüzlet részeseként távozhat nevelőegyüttesétől. 

Az elmúlt napokban többször is olvashattunk róla, hogy Carlo Ancelotti kapust keres, felötlött előbb David de Gea, majd Petr Cech neve is, ám előbbi tabunak tűnik, míg utóbbi igen reális csereügylet lehet Khedira játékjogáért cserébe. A legfrissebb hírek szerint azonban beszállna a versenybe a Liverpool vezetőedzője Brendan Rodgers is, aki alul teljesítő belga kapusát adná a 33 esztendős spanyol klasszisért. 

Simon Mignolet az utóbbi időben elég sok kritikát kapott, teljesítménye pedig csereügylet tárgyává teheti. Úgy fest Victor Valdes helyett immáron Iker Casillas van a porondon. Télen minden kiderül...

Arrow