2014. június 12., csütörtök

Maradona a fellegekig emelte Messit, majd visszaszólt Pelének

Diego Amaradona, az argentin nép nemzeti hőse, a legismertebb argentin felszólalt honfitársa Lionel Messi mellett, akit a minap a brazil legenda Pelé illetett pár szóval. Az "Isteni Diego" az egekig magasztalta honfitársát. 

"Messi azért különleges,mert úgy lett a világ legjobbja, hogy nem nyert világbajnokságot. Nekem és Pelének is világbajnokságot kellett nyerni ahhoz, hogy még a mai napig is emlékezzenek ránk a legjobbként. Ő pedig ezt klubszinten érte el pár év alatt. Nem kérdés,hogy ő a legjobb."

Ezt követően pedig szólt pár szót régi "jó barátja" Pelé felé, akit Messit azzal illette a minap, hogy stílusa nem is argentin, hanem inkább brazilos - "Messinek semmi köze a brazil stílushoz. Neki a vérében van az argentín foci. Még én se játszottam ilyen szenvedélyesen mint ő." - mondta Maradona elismerően, majd még odabökött egyet Neymar és Brazília felé! --> (KATT)

Őszi Ádám

Barca játékosok tömkelegét nézte ki a Manchester United

Úgy hírlik, hogy katalán játékosok hadát nézte ki magának Louis van Gaal a Manchester United nemrégiben kinevezett vezetőedzője, aki a világbajnokság után veszi át a stafétabotot az Old Trafford gyepén és öltözőjében. A csapat jelentősen átalakulhat, a tervek hatalmasak. A sajtó szerint hét katalán játékos neve is szerepel a holland tréner elképzelései között és ebből kettőt, netán hármat szeretne is megvalósítani. 

Szó sincsen arról, hogy a fél Barcelonát megszeretnék venni, ám arról igen, hogy szemeznek vele. A hírek szerint Song, Sergi Roberto, Tello, Pedro, Jordi Alba és Alexis Sanchez neve is szerepel azon a bizonyos listán, amit a tréner összeállított. A katalán játékosok mellett természetesen még több tucatnyi jelölt van az egyes posztokra.

A kör nemsokára elkezd majd szűkülni, kiesnek játékosok, betellenek posztok. Minden esetre érdekes és nagy átalakulás várható, kíváncsian várjuk, mit sikerül megvalósítani.

Őszi Ádám