2014. szeptember 3., szerda

Madridi belviszály! - Ramos beszólt CR7-nek

Belháború van kialakulóban a Real Madrid háza táján. A csapat elveszítette az Atletico Madrid elleni Spanyol Szuperkupa párharcot, majd a szemetgyönyörködtetőnek nem éppen mondható nyitány után, a Real Sociedad csúnyán leiskolázta Ancelotti tanítványait. Hétfőn zárult az átigazolási piac, ezt követően pedig Cristiano Ronaldo is kifakadt. A portugál zseni nyilatkozatait követte Ramos, aki a sajtón keresztül visszaszólt CR7-nek! Nem egy összetartó ideális csapat kinézetét keltik jelenleg a királyiak az egyszer biztos... 

Ami a kialakuló nyilatkozóháborút illeti, Cristiano Ronaldo kedden nyíltan kritizálta a Real Madrid nyári átigazolási politikáját, majd később egy másik nyilatkozatában erre rátett egy lapáttal és a Manchester United átigazolási politikáját éltette!

A sajtóban megjelent CR7 nyilatkozatok mellett a csapattárs Sergio Ramos nem tudott elmenni, így szót kért magának  - "Mindannyiunknak jogunk van a saját véleményünkhöz, nem állok neki Cristiano szavait értékelni! Ugyanakkor egy klub alkalmazottjai vagyunk, és tartanunk kell magunkat a belső szabályzatban foglaltakhoz. Nem most kell levonni a végső következtetéseket."

Végül pedig nézzük meg, hogy mi történt nyáron a Real Madrid háza táján, hogyan bontották meg a Bajnokok Ligája győztes csapatot és kikkel egészült ki az új keret. 

A távozók nívós sorát erősíti Xabi Alonso, Ándel Di Maria, Diego López és Álvaro Morata. Ami az érkezőket illeti, Toni Kroos a Bayern Münchent hagyta el a királyiak hívó szavára, míg a világbajnokságon parádézó James Rodriguez a hercegségieket hagyta el. Ezen felül érkezett a kapuba Keylor Navas a Levante együttesétől, míg az utolsó pillanatban Falcao helyett Manchesterből kölcsönözték Hernandezt egy évre.

A legnagyobb érvágás egyértelműen Ángel Di María "elvesztése", de inkább mondjuk úgy eladása. Ez a transzfer nagyon ne tetszett CR7-nek, ez eddig nem csoda, hiszen egyik legjobb barátján felül, a csapat motorját, az egyik, ha nem a legjobb játékosát adta el a Real, sokan a mai napig értetlenül állnak a dolog előtt...! Ezen felül Alonso pótlása sem lesz egyszerű, szoktuk mondani - "Jó az öreg a háznál!"

A csatárkérdés pedig egy igen kényes téma és sok irányból megközelíthető. Benzema mellé nívós vetélytársat szeretett volna a klub, sokáig úgy tűnt Falcao megszerzése megvalósul, ám az utolsó héten nagyot fordult a világ. A kolumbiai csillag aláírt a Manchester Unitedhez, a királyiak pedig kölcsönvették azt a Hernandezt, aki Falcao érkezése miatt szorult körön kívülre. Hogy a mexikói mire lesz képes Madridban!? Majd a cselekedetei beszélnek helyette, ezt nem szeretnénk látatlanban eldönteni, ám egy biztos sok kritika fogalmazódott meg a napokban, hogy miért kellett eladni a klub saját nevelésű játékosát Morata személyében, aki sokak szerint többre hivatott, mint a mexikói...

Sok mindenen érdemes elgondolkodni, mindenkinek megvan a véleménye, egy azonban biztos, a Real Madrid háza táján jelenleg nem minden tejfel... 

Arrow

CR7 újabb burkolt beszólása! - Madridban izzik a levegő...

A minap attól volt hangos a nemzetközi sportsajtó, hogy Cristiano Ronaldo, félig meddig nyíltan, illetve burkoltan arról beszélt, nem elégedett a Real Madrid nyári átigazolásaival, ezzel pedig kritizálta a klubvezetést. Az ügynem nincs vége, az idézőjeles lélektani hadviselés folytatódott, a portugál zseni ezúttal Falcao és a Manchester United frigyéről beszélt. 

"Falcao leigazolása fantasztikus. Nagyszerű játékos. Úgy gondolom, hogy a Manchester United remekül döntött, amikor leigazolták. Nem tudom elképzelni, hogy rossz vásárt csináltak volna, éppen ellenkezőleg, ő egy top játékos, és egy nagyon okos igazolást hajtottak végre." - nyilatkozta CR7, aki megmondóemberré lépett elő az utóbbi napokban.

Egy biztos, a dolgok nincsenek rendben a Real Madrid háza táján, egyesek arról beszélnek, hogy a portugál klasszis hazakacsintgat otthonába, a Manchester Unitedbe, melynek Ronaldo lehet a nagy téli dobása. Ez persze csak spekuláció, de benne lehet a pakliban. Di Maria volt az egyik legjobb barátja és mind a pályán, mind azon kívül érződik a hiánya. Azt pedig ne feledjük, hogy nem ő volt az egyetlen távozó...! Ami pedig CR7 és a Vörös Ördögök kapcsolatát illeti, korábban már halhattunk olyan nyilatkozatot, melyben arra utalt, egyszer lehet visszatér az Old Traffordra...

Arrow