2014. október 15., szerda

Brazil tehetséget igazolna a Real Madrid

Úgy fest a téli átigazolási időszakban is aktív lehet a Real Madrid, játékosok mehetnek és érkezhetnek. Az egyik legbiztosabb távozó Sami Khedira, akinek utódját keresi Carlo Ancelotti. A hírek szerint meg is találta, már csak a megegyezés hiányzik. 

A Nationalelf védekező középpályása iránt több klub is érdeklődést mutat, jelen pillanatban a Chelsea a legesélyesebb, de az sincsen kizárva, hogy licitháború alakuljon ki a kérők között. Amennyiben Khedira távozik, a királyiak védekező középpályást igazolhatnak a tengeren túlról. 

A kiszemelt a Cruzeiro 21 esztendős játékosa Lucas Silva, aki stabil alapembere a brazil címvédőnek és egyben listavezetőnek. Piaci árát a transfermarkt.de 1,2 millió euróra taksálja, ám szerződése 2017 nyaráig klubjához köti, így ez az összeg jelentősen emelkedhet. Ráadásul nem csak a Real figyeli a középpályást, számos európai topklub szeme is rávetül. A városi rivális Atletico mellett a Chelsea, Tottenham, Manchester United angol trió noteszében is szerepel Lusac neve, illetve a Dortmund megfigyelői is felhívták már Klopp mester figyelmét az ifjú labdarúgó tehetségére, aki a tél folyamán nagy valószínűséggel klubot válthat.

Az idei szezonban 13 brazil bajnokin és 8 Libertadores meccsen lépett pályára, 1800 játékperccel rendelkezik, mely hűen tükrözi fontos szerepét a csapatban.

Arrow

Elhappolná a "Real" támadóját a Juve

A Daily Star informátora szerint a Juventus ismételten a Real Madridból erősítene, Morata után ezúttal a királyiaknál kölcsönben szereplő Javier Hernandez a célpont. Itt jön képbe a Manchester United... 

A 26 esztendős mexikói gólfelelős az idei szezont kölcsönben Madridban tölti, ám az Öreg Hölgy ezt követően szívesen beleköpne a frigybe és ajánlatot tehet a Manchester United csapatának.  Hernandez jövője igen képlékeny, eddig nem sok lehetőséget kapott új csapatában, mindössze 5 mérkőzésen játszott csereként 129 percet. Igaz a spanyol pontvadászatban ezt két góllal hálálta meg. Az első számú befejezőcsatár azonban továbbra is Benzema, akinek kezdő pozíciója Ancelotti fejében megkérdőjelezhetetlen. Amennyiben a helyzet nem változik könnyen elképzelhető, hogy a felek búcsút intenek egymásnak.

A transfermarkt.de jelenleg 14 millió euróra taksálja Chicharito piaci értékét, ez a Juve sóhernek mondható üzletpolitikájába beleillik.

Arrow