2014. augusztus 18., hétfő

Barcelona helyett Madridba mehet a Liverpool klasszisa

Klubok sokaságával hozták szóba a nyár folyamán Daniel Aggert a Liverpool középső védőjét, aki már tavaly sem volt alapember, Dejan Lovren távozásával pedig még nehezebb helyzetbe került, Nemrégiben arról olvashattunk, hogy elsírta magát egy beszélgetés során, melyet Rodgers vezetőedzővel folytatott, arra kérte a szakembert, hogy engedjék el, játszani szeretne. Nos, idő közben a legfőbb kérő az FC Barcelona megszerezte Vermaelent, így a dán periférián kívül került. Azonban Madridban új otthonra lelhet, ha a klubok és a pénzügyi ajánlat is úgy akarja. 

A Sun információi szerint az Atletico Madridnál került képbe a 29 esztendős dán, aki nyolc éve szolgálja az Anfield közönségét, illetve csapatát. Szerződése 2016 nyaráig érvényes, így a pool nincs rákényszerítve, hogy eladja őt, kérdés, hogy mennyire veszik figyelembe Agger karrierjét. A transfermarkt.de 15 millió euróra taksálja a védő piaci árát, akit több klub is szívesen látna soraiban, köztük például az Arsenal, az AS Monaco vagy éppen a Napoli, de neve még a Bayern München köreiben is felvetődött. 

Azt, hogy mi lesz Agger sorsa nem tudni, egy azonban nagyon valószínű, hogy az ideje Liverpoolban lejárt...

Arrow

Átigazolások: Milan játékossal sokkolhatja a United szurkolóit Van Gaal

Az olasz  Corriere dello Sport szerint Van Gaal a Manchester United vezetőedzője az AC Milan egyik játékosát nézte ki magának. A hír igen csak sokkalta a Vörös Ördögök szurkolóit, akik első blikkre köszönik szépen és inkább kérnék vissza Ferdinand, vagy Vidic játékát. 

Nos, a szóban forgó, nem éppen túl népszerű labdarúgó nem más, mint Philippe Mexés. A 32 esztendős ex-válogatott francia védő a milánói piros-feketék szurkolói között sem számít közönség kedvencnek. nem mondhatjuk, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utóbbi időben, kora végett pedig nem éppen egy olyan játékos, akire csapatot lehetne építeni.

Mexés szerződése jövő nyáron jár le, így ha pénzt akar látni utána a milánói klub, akkor még most kellene cselekedniük. A Corriere szerint 4 millió eurós ajánlatot készül tenni a United, mely reálisnak mondható, hiszen piaci ára is csupán 2,5.re rúg a franciának a transfermarkt.de szerint.

Mexés korábban az AS Roma játékosa volt, 2011-ben 10 millió euró ellenében érkezett jelenlegi csapatához, melynek színeiben 87 tétmérkőzésen lépett pályára. A mögöttünk álló szezonban csupán 22 Serie A meccsen kapott lehetőséget, íg kijelenthető, hogy nem igazán számított már alapembernek... Vajon Manchesterbe biztos ő kell!?

Arrow

Real Madrid: Megdöbbentő transzfer a láthatáron! - sajtóhír

A spanyol sajtóban tegnap terjedt el a hír, miszerint a Real Madrid egy igazi világsztárral pótolná Iker Casillast, aki jövőre hagyhatja el szeretett klubját és amennyiben a hírek helytállóak az Arsenal játékosa lesz. Na de ki lesz az utód!? 

A feltett kérdésre bizonyára sokan rávágják, hogy Keylor Navas, a costa ricai válogatott nyáron szerződtetett kapuvédője lesz az örökös, ám az AS úgy tudja, Manuel Neuer szerződtetését tervezik a királyiak. A Bayern München kapuvédője jelen pillanatban az egyik, ha nem a legjobb posztját, ezt pedig teljesítménye mellett az is igazolja, hogy neve benne van az első háromban az év játékosa jelölésen.

Jelen pillanatban elég nehéz elképzelni, hogy Neuer elhagyja Münchent, ám mint tudjuk, biztosra soha semmit nem vehetünk, a komplikált dolgoknak is van megoldása, a pénz pedig nagy úr. Utóbbival pedig ha úgy van a Real Madrid nem fukarkodik, olykor talán még indokolatlanul is szórja. 

A 28 esztendős kapuvédőnek hosszútávú szerződése van a német rekordbajnokkal, melynek értelmében 2019 nyaráig érvényes a kontraktusa, piaci értéke pedig soha nem látott magasságban van, jelen pillanatban 40 millió euró.

Ez vagy a nyár legnagyobb híre, vagy pedig a legnagyobb kacsája, egy biztos, spanyol honban címlapot érdemelt, azonban ezt kezeljük egyenlőre spekulációként.

Arrow