2015. május 16., szombat

Paksról "lopott" három pontot a Fradi

Az MTK vereségét három bajnoki ponttal fejelte meg a Ferencvásros, mely ezzel igen közel került ahhoz, hogy a szezon végén a dobogó második fokán végezzen. 

Paks - Ferencváros 0-1 (0-0)
G: - ill. Gyömbér (45+1.)

Rosszul indult a mérkőzés a Fradi számára, Nalepa már a 8. percben kidőlt a védelem tengelyéből, így helyére Batik érkezett, ezáltal Thomas Doll hamar megbontani kényszerült alap elképzelését. Egy perccel később aztán Böde révén rezgett a háló, igen ám, de csak oldalról. Szűk fél óra elteltével aztán a hazai csapat is jelezte, hogy a három pontért szállt harcba, Bartha átadását követően Könyves tekert, Csukics és Pavlovics is hibázott, a labda azonban nem jutott túl a gólvonalon, az oldalsó kapufa útját állta. A 33. percben aztán konstatálhattuk, hogy Bödének az ötös sarkáról nem megy, oldalhálója után ezúttal csúnyán a kapu fölé lőtt. Nem múlott el azonban gól nélkül az első játékrész, varga beadását Batik fejelte le, Báló pedig hatalmas luftot vétett az ötös sarkán, a labdára érkezett Gyömbér, s közelről a kapuba lőtt. 

A fordulást követően mindkét fél kisebb lehetőségeket alakított ki, majd puskázott el, míg nem a Paks is a kapuba talált, ám a játékvezető les címén, a felvételek tanúbizonysága alapján jogosan annullálta a találatot. A túloldalon aztán Lamah dönthette volna el a meccset, ám lövése a kapufán halt el. Újabb gól nem született, a Fradi idegenből csente el a három bajnoki pontot. A jövő héten biztosan nem lép pályára Csukics, a Fradi játékosa a 87. percben kapta meg második sárgáját, melynek következtében előbb engedhette meg a meleg vizes csapot, mint a társak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése