2015. május 16., szombat

Championship Play Off: A Norwich a második döntős!

Kialakult a Championship 2014-2015-ös szezonjának rájátszás béli fináléja, avagy immáron csak a Middlesbrough és a Norwich City reménykedhet abban, hogy csatlakozik a két automatikus feljutóhoz a Bournemouthoz és a Watfordhoz. A Brentford után az Ipswich Town reményei is elszálltak...! 

Norwich City - Ipswich Town 3-1 (0-0)
G: Hoolahan (50.), Redmond (64.), Jerome (76.) ill. Scmith (60.)
Kiállítás: - ill. Berra (49.)
Tj: a Norwich City 4:2-es összesítéssel

Az első félidőben teljesen partiban voltak a felek, bár sok igazán nagy lehetőséget nem láthattunk, a játékszer többnyire a mezőnyben járt. A fordulást követően aztán egy buta szabálytalanság révén megfogyatkozott a vendég csapat, a védelem tengelyéből Berra szállt ki, ezzel eldöntve a párharcot. A kiállítás mellé ráadásul büntető is járt, melyet Hoolahan értékesített. A pálya ekkor felborult, ám egy szép ellentámadás következtében egalizált az Ipswich, ám a vendégek öröme nem tartott sokáig, négy minutummal később Redmond ismételten a sárga-zöldeknek szerzett vezetést. A 76. percben aztán pont került az i-re, Jerome lőtte a hazaiakat a fináléba.

A másik ágon a Middlesbrough 5-0-ás összesítéssel kettős győzelemmel ejtette ki a Brentford legjobbjait. Finálé május 25-én, a feljutó kilétéről egyetlen egy mérkőzés dönt.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése