2014. november 16., vasárnap

Világbajnok középpályással erősíthet az Atletico Madrid

A Star Sunday információi szerint komoly erősítést tervez a téli átigazolási időszak során az Atletico Madrid, Simeone mester a Chelsea középpályását Juan Matát szeretné csapatában tudni. Visszatérés Madridba pár házszámmal odébb... 

Mint ismeretes Juan Mata Madridban indította útjának karrierjét, a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, ám kiteljesedni a Valencia színeiben tudott. Ezt követően igazolta le a Chelsea, ám egy edző, illetve szemléletmódváltás következtében a kispadon találta magát egy fantasztikus szezont követően. A helyzetet meg is lovagolta a Manchester United, mely közel 45 millió eurót fizetett érte, ám az új edző Van Gaal nem feltétlenül számol vele. 

A transfermarkt.de által 40 millió euróra taksált támadó középpályás 2018 nyaráig szóló szerződéssel rendelkezik, ám a hírek szerint megfelelő ajánlat setén nem gördítenek gátat távozása elé.

Bár a Juventus és egykori klubja a Valencia is érdeklődik iránta, jelen pillanatban a Matracosok tűnnek a legkomolyabb kérőnek. Ha hinni lehet az információnak, akkor januárban 25 millió eurót ajánlanak majd Mata játékjogáért cserébe.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése