2014. november 16., vasárnap

Argentin válogatott támadót igazolna az Inter

Walter Mazzarri menesztését követően Roberto Mancini vette át az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale csapatát. A második regnálását megkezdő olasz tréner nagy tervekkel ült le a kispadra, célja ismételten Európa elitjébe juttatni a kék-fekete együttest. Az eslő kiszemelt már meg is van, januárban kezdődhet a csapat megerősítése. 

Az Inter jelen állás szerint csupán a kilencedik pozíciót foglalja el az olasz pontvadászatban, ez pedig jóval elmarad a klubvezetés, illetően a szurkolók elvárásaitól. Mancici első számú kiszemeltje Éric Lamela, a rabónázásáról elhíresült Spurs labdarúgó, aki korábban az AS Roma csapatát erősítette. A 22 esztendős argentin válogatott támadó tavaly nyáron szerződött Londonba igen hathatós 30 millió eurós összegért cserébe. A Tottenham együttesében alapembernek számít, idén 17 mérkőzésen 3 gólt és 7 gólpasszt jegyez.

A kérős kora azonban itt nem zárul be, korábbi klubja az AS Roma, a regnáló bajnok Juve és a Napoli is érdeklődést mutat iránta, legalábbis neve az utóbbi időben pletyka szinten felmerült ezen kluboknál. Emellett az Atletico Madrid és a Galatasaray vezetőinek noteszében is szerepel egy Lamela felirat.

Ami a támadó piaci árát illeti, a transfermarkt.de 24 millió euróra taksálja, míg kontraktusa jelenlegi csapatával 2018 nyaráig szól.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése