2014. november 16., vasárnap

Petr Cech újabb kérője! - a rivális is érdeklődik...

A The Sun értesülései szerint előfordulhat, hogy Londonon belül vált klubot a Chelsea ikonja Petr Cech. A portál arról ír, hogy az Arsenal is beszáll a kapusért folytatott "harcba". 

Mint ismeretes a cseh válogatott első számú kapuvédője hosszú idő után a kispadra szorult klubcsapatában, helyét a belgák ifjú titánja Courtois vette át Mourinho döntésének értelmében. Petr Cech a hírek szerint döntött és arra kéri klubját, hogy engedjék el, had folytathassa karrierjét. 

Mióta Cech nem a Chelsea első számú portása számos klub kapcsán felmerült a neve, a Real Madrid mellett az AS Monaco, a Paris Saint-Germain és az AS Roma is a kérők között lehet, csakúgy mint a legfrissebb hírek szerint a városi rivális Ágyúsok. 

Köztudott, hogy Arsene Wenger változást szeretne kapusposzton, a 32 esztendős cseh portás pedig klasszis erősítés lehetne a klub számára. Az Arsenal akár már januárban ajánlatot tehet a londoni kékeknek, így értesült a The Sun.

Petr Cech szerződése egyébként 2016 nyaráig érvényes, míg piaci értékét a német transfermarkt.de 17 millió euróra taksálja. Az Arsenal első számú keretéhez jelen pillanatban három kapuvédő tartozik, az első számú portás a lengyel Szczesny, míg mögötte Ospina és Domian Martínez foglal helyet.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése