2014. november 16., vasárnap

Barca játékossal erősíthet a Juventus

Bár sokan már elkönyvelték, hogy a Paris Saint-Germain lesz a befutó, a Juventus is beleszólna Dani Alves átigazolási ügyébe. A legfrissebb hírek szerint Allegri is a brazilt akarja. 

Stephan Lichtsteiner személyében kiváló jobb oldali védője van az Öreg Hölgynek, ám a 30 esztendős svájci szerződése a szezon végeztével lejár, a felek pedig nem tudtak egyességre jutni, így könnyen lehet, hogy "szakítás" lesz a vége. Ez akár már a télen is bekövetkezhet, amennyiben pénzt szeretne látni védője után a Juve. 

Lichtsteiner neve több nívós klubnál is felmerült, legutóbb a Schalke érdeklődéséről lehetett hallani, ám a Real Madrid és a Manchester United sem közömbösen tekint a svájcira, a klubokat pedig még sorolhatnánk. Kell ennél jobb vétel? Aprópénzért lehet megszerezni a svájcit, akinek a piaci értéke 15 millió euróra rúg, ám pár milliónál többet aligha fizetne érte valaki, mondván nyáron szabadúszóvá válik. Stephan jövője tehát kérdéses, így a Juve is rálépett az útra, mely az utódkeresést jelenti.

A kiszemelt Dani Alves az FC Barcelona brazil válogatott védője, akinek szerződése szintén lejár a nyáron és jelen állás szerint a hosszabbítás ténye fel sem vetődhet. Kérdés, hogy Alves mit akar...! Van miből válogatni, hiszen a Manchester United és az Arsenal is kacérkodik a gondolattal...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése