2014. november 16., vasárnap

Liverpoolba költözhet az Arsenal támadója

A The Sun legfrissebb értesülései szerint az Everton lecsaphat Joel Campbell játékjogára a téli átigazolási szezonban. A világbajnokságon remekül muzsikáló szélső az Ágyúsoknál egyszerűen nem fér be a csapatba, így mindkét fél számára jutányos lehet a transzfer. Az Arsenal pénzt, míg a costa ricai lehetőséget kaphat. 

Campbell bár még csak 22 esztendős, Európában már megjárta a Lorient, a Real Betis, illetve az Olympiakos csapatát is, ám az Arsenal illetve a kezdőbe kerülés túl nagy falatnak bizonyult. Sokan a világbajnokságot követően várták tőle az áttörést, miután Arsene Wenger nem adta újfent kölcsön, ám csupán 6 mérkőzésen kapott 220 percnyi bizonyítási lehetőséget. Aki látta őt focizni, az tudja, hogy sokkalta többre hivatott, minthogy a cserepadot koptassa! Ráadásul Theo Walcott felépülésével még egy vetélytársat kapott, így mindkét fél számára a váltás lehet előnyösebb. Az Arsenal pénzzé teheti értékét, míg Campbell egy másik klubban bizonyíthat.

Az Everton a hírek szerint nem kertel és konkrét ajánlatot szegez az Emiratesnek, mely 9 millió eurót tartalmaz. Januárban kiderül, hogy döntenek a felek...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése