2014. november 16., vasárnap

Steven Gerrard olasz ajánlatot kaphat - sajtóhír

Nem csupán Éric Lamela játékjogáért száll harcba az Internazionale, a hírek szerint Steven Gerrard is Roberto Mancini kívánságlistáján szerepel. A milánóiak januárban ajánlatot készülnek tenni, erről számolt be a Daily Mail. 

Mint ismeretes a 34 esztendős 113-szoros angol válogatott irányító szerződése a szezon végeztével lejár, hosszabbításról pedig egyenlőre szó sincsen, legalábbis a sajtónak nincsen erről tudomása. Ezáltal igen nagy lett a kereslet Gerrard iránt, elsőként Pellegrini a Manchester City vezetőedzője jelezte, hogy csapatában bizony lenne helye a középpályásnak. Nemrégiben arról olvashattunk, hogy a Raúl játékjogát megszerző New York Cosmos is kacérkodik a gondolattal, míg nem a legfrissebb hír a milánói kék-feketék színre lépése.

Gerrard 1997-ben került fel az utánpótlásból a Liverpool felnőtt csapatába, s azóta 660 alkalommal lépett pályára a vörösök színeiben. Sokan értetlenül állnak az eset előtt, mondván Rodgers kezdőként számol a rutinos irányítóval, hosszabbításról pedig szó sem esik. Kíváncsian várjuk, a fejleményeket Gerrard ügyben, minden bizonnyal nem ez az utolsó hír felőle...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése