2014. november 16., vasárnap

Barca nevelésre licitálhat a Liverpool és az Arsenal

A Daily Express informátora szerint a Liverpool és az Arsenal egymás levesébe köphet bele, avagy mindkét Premier League klub ugyanazt a tehetséget nézte ki magának. A tét Szenegál egyik ha nem a legnagyobb ígérete Keita Baldé Diao. 

A mindössze 19 esztendős támadó katalán földön az FC Barcelona neves akadémiáján tanulta meg a labdarúgás alapjait, majd Olaszországba szerződött az SS Lazio együtteséhez, ahol a fővárosiak primarera csapatában kezdte meg vitézkedését. Remek teljesítményt nyújtott, 18 mérkőzésen 12 alkalommal volt eredményes, így hamar az első csapatban találta magát. A 2013/2014-es szezonban mondhatni alapembere lett a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen szerepelt. A Serie A-ban lejátszott 25 mérkőzésén 5 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, a kezdetektől sejteni lehetett, hogy rövid időn belül igen nagy lesz iránta az érdeklősét. Az idei szezonban azonban csak 4 mérkőzése és 2 gólja van, ugyanis sérülés hátráltatta az utóbbi hetekben. Felépülését most a hónap közepére tették az orvosok, így könnyen lehet, hogy jövő hétvégén már pályán lehet a Lazio soros bajnokiját. 

Ami Diao piaci értékét illeti, a német transfermarkt.de legutóbb 9 millió euróra taksálta, melyhez hozzájön egy 2018 nyaráig szóló kontraktus. Januárban mind az Arsenal, mind pedig a Liverpool megteheti ajánlatát, megkezdődhet a licitháború...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése