2014. november 19., szerda

Nani újra Manchesterben!? - "Miért is ne...!"

Tegnap este az argentin és a portugál nemzeti csapat mérte össze tudását az Old Trafford gyepén barátságos mérkőzés keretei között. A pályán ott volt Nani, aki ezzel visszatért egy rövid időre korábbi sikerei helyszínére. A mérkőzést követően az újságírók kérdésére a középpályás elmondta nem zárkózik el a végleges visszatéréstől sem. Könnyen előfordulhat, hogy a 28 esztendős szélső már januárban ismételten Vörös Ördög lesz.  

A mérkőzést követően Nani így reagált arra a kérdésere, miszerint visszatér-e a Unitedbe - "Miért is ne! Igaz, most hazatértem a Sportinghoz, és sokkal többet játszom. Nekem ez a legjobb, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő."

Mint ismeretes nyáron hét év után döntött úgy a portugál, hogy elhagyja szeretett klubját, miután az új vezetőedző Van Gaal nyilvánvalóvá tette számára, hogy nem számít rá. Egykori klubja a Sporting tárt karokkal várta, az üzlet pedig a Vörös ördögök számára is kapóra jött, hiszen Nani kölcsönszerződése része volt a Marcos Rojo üzletnek.

Nani az utóbbi időben klasszis teljesítményt nyújt, a Sporting igazi vezére lett, 13 mérkőzésen 5 gólt és 4 gólpasszt jegyez. A hírek szerint Van Gaal megbánta a portugál "menesztését" és mielőbb újra a csapatban szeretné látni, nem várná meg a kölcsönszerződés lejártát. A hírek szerint a Unied felvette a kapcsolatot a Sporting illetékeseivel az ügyben, hogy megszakítsák a felek közti kölcsönszerződést. 

Nani egyébként tegnap este nem feltétlenül lopta be magát Van Gaal szívébe, ugyanis sérülést okozott Di Maria számára, akinek játéka még kérdéses így az Arsenal elleni hétvégi derbin.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése