2014. november 19., szerda

Csereüzlet az Atletico Madrid és az Inter között - sajtóhír

Roberto Mancini az Inter régi-új vezetőedzője igen gyorsan elég szép kívánságlistát rakott össze a klub vezetői számára. A legújabb név az Atletico Madrid válogatott csatára Alessio Cerci. Igen ám, de az üzletnek ára van, a Matracosok nem pénzt, hanem játékost kérnek cserébe. 

A Corrierre dello Sport beszámolója szerint Madridban tudnak Mancini tervéről és nem is zárkóznak el az üzlet elől, ugyanis Cerci eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A nyáron érkező olasz válogatott csatár eddig mindössze hat mérkőzésen kapott 122 percnyi játékot és csupán egy gólt jegyez. Hol van már a tavalyi Serie A szezon, ahol a 27 esztendős játékos ontotta a gólokat és a gólpasszokat...! Úgy fest tehát a váltás nem jött be, a La Liga stílusa nem fekszik a Torinó korábbi kiválóságának.

Ami Cerci piaci értékét illeti, a transfermarkt.de 18 millió euróra taksálja, míg a matracosok 2017 nyaráig szóló kontraktus kötöttek vele. Ha Mancini tényleg Cecit akarja, annak ára van, mely nem euróban mérendő, hanem Mauro Icardi játékjogában! 

Igen ám, de kinek érné meg ez az üzlet? Icardi ugyanis karrierje elején van és bombaformát mutat, a jövő egyik nagy reménysége. A transfermarkt.de 21 millió euróra taksálja piaci értékét, mely hosszútávú 2018 nyaráig szóló szerződéssel párosul. A 21 esztendős argentin idei statisztikái lenyűgözőek, 16 mérkőzésen 11 gólt és 1 gólpasszt számlál. Mancini aligha akarja eladni csapata egyik legjobbját, persze nem láthatunk bele a tréner elképzeléseibe...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése