2013. április 25., csütörtök

Tovább tart a Selecao szenvedése, ezúttal Chile volt nagy falat, Neymar betalált - videóval

Magyar idő szerint csütörtökre virradóra három órakor indult útjára a labda a Brazília-Chile barátságos válogatott mérkőzésen. A Selecao, mely természetesen Brazíliában játszó játékosokból állt nem bírt Chile legjobbjaival. 

A vendégek hamar megszerezték a vezetést, Gonzalez révén már a 8. minutumban Chile csapatánál volt az előny, melyet még az első félidőben sikerült egalizálni hazai részről. A 24. percben Reven vette be a kaput. A második játékrész hozott egy kétes bírói szituációt, a chileiek büntetőt reklamáltak, a játékvezető azonban továbbot intett. A felvételek alapján a reklamáció jogos volt. Ezt követően Neymar lőtt nagyon főlé egy remek lehetőséget, majd kicsivel később ő maga szerezte meg a vezetést az 55. percben. Az öröm ezúttal sem tartott sokáig, hiszen a 63. percben Eduardo Vargas egalizált. A végeredmény ez maradt, a létszám azonban nem, mivel Braulio Leal a 90. percben kiállíttatta magát.

Ezzel tovább tart a Selecao szenvedése, Chile ellen pedig egy nyolc meccses győzelmi széria szakadt meg. Legutóbb 2004-ben Chilében játszottak a felek 1-1-es döntetlent.

Brazília - Chile 2-2 (1-1)
Gólszerzők:  Rever  (24), Neymar  (55.)  ill. Gonzalez (8.), Eduardo Vargas (63.)
Kiállítás: Braulio Leal (90.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése