2013. április 25., csütörtök

Torres vallomása karrierje folytatásáról


Sok kritikát kap, de mégis mikor kell ott van! Ő Fernando Torres, aki a Liverpool csapatát hagyta ott anno a londoni kékek hívására, ám góllövőcipőjét valahol utazás közben elhagyta. Az elvárások nagyok vele szemben, de ő kész folytatni és bizonyítani. 

A spanyol válogatott csatár egyértelműsítette, hogy nem áll szándékában elhagyni a klubot, céljai vannak még. Viszont nem mindig csak a játékos dönt...

"Sok minden van még, amit adhatok a klubnak. Még három év hátravan a szerződésemből, és arra számítok, hogy legalább ennyi ideig itt maradok. - ezen szavakkal nyitotta a beszélgetést Torres, majd pedig folytatta - Tavaly megnyertük a Bajnokok Ligáját, idén pedig remélhetőleg meglesz az Európa Liga-győzelem. Ez a cél a legjobb négyben végzés mellett. Vissza akarunk térni a BL-be a következő szezonra, és trófeákat szeretnénk nyerni. Azt gondolom, remek keretünk van, és épül egy fiatal csapat. Biztos vagyok abban, hogy ez egy nagyszerű együttes, és ezt meg akarjuk mutatni. Részese akarok lenni ennek."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése