2013. április 25., csütörtök

Götze után Lewandowski is elkelt!? - mi lesz véled Dortmund?

Ellentmondásos hírek láttak napvilágot mára virradóra, hiszen a Bild.de és több sportportál arról számol be, hogy Lewandowski csakúgy mint Götze jövőre a Bayern München együttesében rúgja majd a bőrt. Erre azonban már megérkezett a cáfolat, a Borussia szeretné megtartani lengyel csodabogarát. Nézzük mit lehet tudni. 

A Bild híréről annyit, hogy ők szivárogtatták ki a Götze transzfert is, az oldal többnyire megbízható forrásokkal dolgozik. Emellett pedig Jupp Heynckes ügynöke is meglebegtette, hogy a lengyel bizony a Bayern Münchené. Hivatalos bejelenté azonban nincsen, Kloppék pedig bíznak a támadó megtartásában.

„Nem érzem, hogy Robert nagyon el szeretne menni tőlünk, és mi sem akarjuk elküldeni. Meglátjuk, mi történik, ez a mostani teljesítménye mindenesetre bekerül a történelemkönyvekbe" - nyilatkozta Jürgen Klopp, a Dortmund vezetőedzője.

A felkeresett ügyvezető igazgató Hans-Joachim Watzke csakugyan bízik abban, hogy a klub egyik legnagyobb értéke marad - „Robertnek 2014-ig van szerződése, amelyben Götzével ellentétben nincs kivásárlási záradék. Szeretnénk, ha legalább kitöltené a kontraktusát, ezért is nem határoztunk meg átigazolási összeget. Eddig sok kívánság megvalósult az életemben, úgyhogy reménykedem."

Eközben a játékos ügynöke Maik Barthel a következő képen nyilatkozott a Sport bildnek - "Megegyezésre jutottunk egy másik klubbal, és a szándék az ezen a nyáron való klubváltás. Ez egy érdekes ajánlat, amely találkozik a Dortmund kritériumaival és kielégíti Robert igényeit. A BVB biztosított minket afelől, hogy Robert ilyen feltételek mellett távozhat. Most már csak a klubokon áll a dolog."

Ember legyen a talpán aki ezt most kibogozza!  Mint közismert Lewandowski neve nem csak a német rekordbajnoknál merült fel, korábban a Manchester United együttesével boronálták össze a lengyelt. Teljesítménye láttán pedig több mint valószínű, hogy nem ez a két klub lesz csak a kérők sorában.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése