2013. április 25., csütörtök

Isco lehet Monaco új hercege! - transzfer a láthatáron

Hiába a Málaga remek Bajnokok Ligája menetelése, a klub nagy anyagi gondban van, így nyáron minden bizonnyal ízeire szedik a kérők a csapatot. A klub egyik legnagyobb értéke Isco Alarcón, akiért kérők hada támad majd. 

A legfrissebb hírek szerint a francia másodosztályban szereplő AS Monaco kész 28 millió eurós ajánlatot tenni a spanyol válogatott játékosért, írj az a AS. A korábbi francia sikercsapat szinte biztosan az első ligába folytatja jövőre, mivel vezeti a tabellát és nagy álmokat szőnek. A klubnak orosz milliárdos tulaja van Dmitrij Ribolovlev személyében, aki szeretné felvenni a versenyt a francia élcsapatokkal és ismét európai színvonalu csapatot varázsolna a hercegségbe. Apropó hercegség, a 21 esztendős Isco lehet ennek a csapatnak a szíve és a lelke ha a transzfer sikerül, így méltán ráillene a "Monacó hercege" titulus.

Azonban ez mind csak felmerülő és kiszivárgott hír, Isco mellett több nagy igazolást tervez a klub, és egyáltalán nem biztos, hogy a spanyol egy úgymond számára alacsonyabb szintű csapatba vágyódna. Ha lesznek top klubok akik versengenek játékjogáért, márpedig lesznek. De az utak kifürkészhetetlenek...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése