2013. április 25., csütörtök

A Bajnokok Ligája elődöntőinek első felvonnának álomcsapata! - micsoda team...

A Whoscored.com összeállította a Bajnokok Ligája két elődöntőjét követően a forduló álomcsapatát, mely óriási német dominanciát hozott. Ez a dominancia azt jelenti, hogy csupán egyetlen egy spanyol játékos kapott helyet a tizenegyben, azonban ő is a Bayern München játékosa Javi Martínez. 

A Bundesliga két élcsapata a már bajnok Bayern München és a  Borussia Dortmund egyenesen átgázolt a két spanyol gigászon. Mint ismeretes a Barcelona kedden 4-0-ra, míg a Real Madrid szerdán este 4-1-re kapott ki riválisától. Elhangzanak olyan vélemények, mely szerint a La Liga hanyatlik, a jövő pedig a német futballban van, de ennyire ne szaladjunk előre és ezt ne két meccs alapján állapítsuk meg.

Sokan úgy emlegetik ezt a két napot: La Liga - Bundesliga 1-8, vagy Spanyolország - Németország 1-8!
Nos jogosan dagad a németek mellkasa, de ne feledjük, ez csak a párharcok első félideje volt, a lefújás pillanata még nagyon messze van. Az esély csekély, de a remény hal meg utoljára.

A gondolatot pedig egy mondással zárnám : "A futball olyan játék, amikor két csapat kergeti a labdát, és a végén mindig a németek nyernek!"

Nos nézzük azt a bizonyos álomcsapatot, melyben 6 Bayern és 5 Dortmund játékos van. A forduló legjobb játékosa egyértelműen a Real Madridnak 4 gólt rúgó Lewandowski, aki 10-es legmagasabb osztályzatot kapott.

Weidenfeller - Piszczek, Dante, Subotic, Alaba - Robben, Schweinsteiger, Martínez, Reus - Müller, Lewandowski

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése