2015. július 22., szerda

US Open Kupa: Németh Krisztián újabb remek meccse

Immáron az elődöntőben tudhatja magát a Sporting Kansas City labdarúgócsapata, azt követően, hogy lelépték a Houston Dynamo legénységét. A mérkőzésen ismételten remekelt az amerikai csapat magyar támadója Németh Krisztián. 


Sporting Kansas City - Houston Dynamo 3-1 (0-0)
G: Feilhaber (62.), Dwyer (86.), Németh (88.) ill. Bruin (59.)
Kiállítva: - ill. Garrido (30.)

Hatalmas hazai fölénnyel indult a mérkőzés, ám ez remek kontralehetőségeket tartogatott a Dynamo számára, mely fél óra elteltével megfogyatkozott. Egy összecsapásnál Garrido nem húzta vissza a lábát, beleszállt a labdát elrúgó ellenfelébe, a játékvezető pedig az eset kapcsán villantotta a pirosat. Eddig a momentumig is a Sporting uralta a meccset, ezt követően pedig még nagyobb lett a csapatok közti különbség.

A félidőt követően aztán jött a fekete leves, egy szögletet követően Bruin vette be Melia kapuját, ezzel pedig vezettek a vendégek óriási meglepetésre. A 62. percben aztán lehetett volna egyenlíteni, alig pár minutummal a vendégek gólja után, ám Dwyer rontott, pontosabban pedig Wills védett. A 71. percben aztán áttört a gát, a nyomás góllá érett. Basler passzolt Felihabernek, aki jó 22 méterről lövésre szánta el magát, a labda pedig a hálóban kötött ki. Ekkor még hosszabbításra állt a meccs, ám a végjátékban jött a zseniális Németh-Dwyer duó. Négy perccel a vége előtt Németh egy zseniális pörgetéssel ugratta ki ékpárját, Dwyer pedig nem hibázott, ezzel már a Sporting volt a továbbjutó, ám a gólpassz visszajárt. A 88. minutumban Dwyer készített elő, Németh pedig tekert a kapuba, beállítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

A Sporting Kansas City ezzel elődöntős, s várja a sorsolást!

Korábban játszották:
Real Salt Lake - Los Angeles Galaxy 1-0 
New York Red Bulls – Philodelphia 1-1 (0-0) – büntetőkkel 3-4 

A folytatásban:
Csütörtök 02:30 - Chicago Fire - Orlando City

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése