2014. szeptember 24., szerda

Serie A: Megvan Torres első gólja, ikszelt a Milan

A sírból jött vissza az AC Milan labdarúgócsapata, ám a győzelemre már nem futotta az Empoli ellenében. A kedd esti találkozón Fernando Torres megszerezte első találatát piros-fekete mezben, a felhőtlen öröm és két pont azonban Empoliban maradt. 

Empoli - AC Milan 2-2 (2-1)
G: Tonelli (13.), Pucciarelli (21.) ill. Torres (43.), Honda (58.)
Kiállítva: Valdifiori (86.) ill. -

Ellentétes félidőket láthattunk, az első játékrészben ugyanis a hazaiak játszottak veszélyesebben, ez pedig az eredményben is megmutatkozott, ám a második félidő Inzaghi tanítványaié volt mind kísérletek, mind pedig labdabirtoklás és mutatott játék tekintetében. A Milan visszajött a mérkőzésbe 2-0 után, ám fordítani nem tudott. 

A 13. minutumban Valdifiori  szögletét Tonelli  váltotta gólra, majd a 21. percben egy rögzített szituációt követően Tavano tálalt Pucciarelli elé, aki köszönte szépen a lehetőséget és Abbiati kapujába lőtt. Ezt követően szép lassan éledezett a sokkból a Milan, mely Fernando Torres révén egy lélektanilag roppant fontos pillanatban szépített közvetlenül az első játékrész vége előtt. A nyáron érkező spanyol válogatott támadó Abate beadását követően fejjel vette be a kaput és jegyezte első milánói találatát. Az 57. percben aztán az egyenlítés is megvolt, ezúttal is Abate készített elő, remek labdát adott Honda lábára, aki egy csel után 17-ről lőtt a kapu bal alsó sarkába. Ezt követően Menez, Torres  és Honda is megszerezhette volna a vezetést, ám valami, vagy valaki mindig közbeszólt. A túloldalon egy nagy Valdifiori lövésen kívül nem igazán jegyezhettünk fel komolyabb lehetőséget. A hajrában aztán az imént említett hazai játékos kiszállt, mehetett zuhanyozni, míg Menez a túloldalon meccslabdát rontott. 

A szerdai nap folyamán remek mérkőzések várják az olasz foci szerelmeseit! Részletekért KATT!!!

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése