2014. szeptember 24., szerda

Ligue 1: Ötig meg sem állt a Marseille

Demoralizáló győzelmet aratott az Olympic Marseille, mely zsinórban ötödik mérkőzését abszolválta győzelemmel és hét forduló elteltével vezeti a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Ligue 1). Bielsa mester tanítványai ezúttal a Reims otthonában gurítottak egy ötöst.  

Ligue 1
Reims - Marseille 0-5 (0-2)
G: - ill. Gignac (8., 20.), Ayew (52., 59.), Imbula (74.)

Döntetlennel, majd pedig vereséggel kezdte a 2014/2015-ös pontvadászatot a Marseille, mely azóta igencsak megrázta magát és zsinórban öt győzelmet tudhat magáénak. Továbbra is fantasztikus formát mutat Gignac, aki kedd esti duplájával immáron 8 találatnál jár, míg Ayew is megkezdte az idei gólgyártást, a ghánai is duplázni tudott. A mérkőzést roppant hamar lerendezte a vendég csapat, mely végig kézben tartotta a mérkőzést és a 20. percben már 2-0-ra vezetett Gignac duplája által, úgy, hogy a francia támadó még büntetőt is rontott.

Öt mérkőzés 15 pont és 16 rúgott góól mellett mindössze egyetlen egy kapott tetszeleg. Valamit nagyon eltalált Bielsa mester, kíváncsian várjuk, hogy meddig tart ez a remek sorozat a Marseille számára. A következő ellenfél nem akárki lesz, a hétvégén a St. Etienne látogat vendégségbe...

A másik keddi mérkőzésen:
Rennes - Toulouse 0-3

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése