2014. szeptember 24., szerda

Edzősors: Ricardo Moniz repült Münchenből

Nem tartott hosszú ideig a Ferencváros holland ex-edzője és az 1860 München frigye. A klub hét forduló után azonnali hatállyal menesztette a szakembert. 

Moniz nyáron vette át a kisebbik müncheni csapat irányítását azzal a céllal, hogy az együttest visszavezeti a Bundesligába. Nos, erre már biztosan nem lesz lehetősége, ugyanis a Sandhausen elleni 1-0-ás kedd esti vereséget követően elköszöntek tőle. 

Az 1860 München hét forduló elteltével csupán 13. helyen áll a német másodosztályban, úgy, hogy a mögötte lévő csapatok többsége még nem játszotta le hetedik mérkőzését. Mindössze egy győzelmet számlát Moniz regnálása alatt a csapat, emellett pedig három döntetlen és három vereség is becsúszott. A csapat hátránya immáron hét pont az éllovassal szemben, ám valószínűleg célkitűzést kell váltani, jelen állás szerint a bennmaradásért is harcolni kell. Ez persze még korai kijelentés, hiszen nagyon a szezon elején vagyunk, egy azonban biztos, ezt a szezonkezdetet nagyon elrontotta az 1860 München.

Moniz korábban több játékosával is vitába keveredett, többek között Király Gábor is kereten kívül találta magát, majd le is lépett Angliába, ahol most a Fulham légiósa. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése