2014. május 6., kedd

VB 2014: Keretet hirdetett Honduras - Íme

Luis Fernando Suárez a hondurasi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 23 fős utazó keretét a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságra. Emellett megvan a válogatott célkitűzése is, szeretnék harmadik nekifutásra megszerezni első csoportgyőzelmüket. 

A csapat nemsokára összetartáson vesz részt, megérkeznek a Wigan, a Stoke, az Anderlecht, a Celtic és a Rangers légiósai, illetve azok, akik az MLS-ben rúgják a bőrt. A csapat a torna kezdete előtt három felkészülési mérkőzést kötött le, egy ízben a szintén résztvevő Anglia ellen, míg a tornáról lemaradó Törökország és Izrael is az ellenfelek között lesz.

A hondurasi csapat kvartettjében található Svájc, Ecuador és az egyre erősebbnek és összeszokottabbnak tűnő Franciaország.

Íme Honduras 23 fős hivatalos VB-kerete:
Kapusok: Noel Valladares (Olimpia), Donis Escober (Olimpia), Luis López (Real Espana).

Védők: Víctor Bernárdez (San Jose Earthquake), Osman Chávez (Quingdao Jonoon), Juan Pablo Montes (Motagua), Brayan Beckeles (Olimpia), Emilio Izaguirre (Celtic), Juan Carlos García (Wigan Athletic), Maynor Figueroa (Hull City), Arnold Peralta (Rangers)

Középpályások: Óscar García (Houston Dynamo), Mario Martínez (Real Espana), Marvin Chávez (Colorado Rapids), Luis Garrido (Olimpia), Roger Espinoza (Wigan Athletic), Jorge Claros (Motagua), Wilson Palacios (Stoke City), Andy Najar (Anderlecht)

Támadók:  Jerry Palacios (Alajuelense), Carlo Costly (Real Espana), Rony Martínez (Real Sociedad [hondurasi]), Jerry Bengtson (New England Revolution)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése