2014. május 6., kedd

FootGolf: Hétvégén a Hinora versennyel folytatódik a magyar bajnokság! – előzetes

Újabb mérföldkőhöz érkezik a 2014-es FootGolf Országos Bajnokság, vasárnap Kisorosziban a Magyar Golf Club golfpályáján a 3. forduló kerül megrendezésre. A Hinora verseny egyik legnagyobb kérdése, hogy sikerül-e a mezőnynek megvernie Lengyel Bélát, aki az idei szezonban eddig mindkét versenyen aranyérmet szerzett. Ezúttal az FTC Footgolf csapata is többnyire teljes létszámban lesz jelen, nagyon kiélezett küzdelem várható. Reméljük az idő is kegyes lesz az indulókhoz. 

A versenyzők mint mindig ezúttal is felnőtt férfi, junior, senior és női kategóriában rajtolnak el, s gyűjtögethetik a ranglistapontokat. Külön kiemelendő, hogy női induló még nem volt az idei bajnokságban, reméljük ez már nem sokáig lesz így. Könnyen előfordulhat, hogy az MTK egyik játékosa képviselivhétvégén a gyengébbik nemet.

Bak Balázs a férfi felnőtt kategória versenyzője, aki eddig 19 raglistapontot szerzett - "A Hörmann versenyen jól álltam az utolsó négy lyukig, ám ott összeszedtem egy plusz tizennégyes hátrányt, ezáltal még a pontszerző helyről is lecsúsztam. Az elmúlt két hétben kétszer is kilátogattam Kisorosziba pár barátommal, akiket megfertőztem a sportággal. Elsőre nem sikerült túlságosan jól a pálya (91), ám második alkalommal 76 rúgással zártam. Célkitűzésem ezt megdönteni, de ha hasonló eredményt érnék el, akkor sem lennék csalódott." 

Varga Gábor az FTC Footgolf csapatának eddigi legeredményesebb játékosa - "Ebben a fordulóban, remélem most már ténylegesen minden körülmény adott lesz, a jó játékhoz. Úgy gondolom ismét elég erős mezőny lesz, tehát fel kell kötni azt a bizonyos Fradi övet.  Magamtól mindig a dobogót vagy közvetlen környezetét várom, de ezek csak az elvárások, hiszen mint tudjuk nüanszokon múlhat egy egy siker! Ezen kívül a mezőny is egyre kiegyenlítettebb, az élmezőnyben is nagy lesz a harc, ebben biztos vagyok! Reményeim szerint ismét lesz zöld-fehér játékos a dobogón, a többi részlet vasárnap kiderül."

Mindenkit biztatunk, hogy próbálja ki ezt a remek sportágat, nevezni még mindig lehet, alább az elérhetőségeket is megtaláljátok. A FociClub.hu ezúttal is ott lesz, testközelből figyeljük az eseményeket. (bajnokság állása KATT)

Bajnokság fordulóinak időpontjai:
2014.03.15. Coca-Cola Footgolf Verseny 1. forduló –> Győztes: Lengyel Béla
2014.04.13. Hörmann Footgolf Verseny 2. forduló és Magyar Kupa –> Győztes: Lengyel Béla
2014.05.11. Hinora Footgolf Verseny 3. forduló
2014.06.14. Future FM Footgolf Verseny 4. forduló
2014.07.06. Sport Global Tours Footgolf Verseny 5. forduló
2014.08.16. Football Factor Footgolf Verseny 6. forduló
2014.09.21. Tokio Bar & Restaurant Footgolf Verseny 7. forduló
2014.10.03-05. II. Hungarian International Footgolf Cup és 8. forduló

Jelentkezni még mindig bátran lehet!
Footgolf Hungary Kft.
1028 Budapest, Várhegy u.8.
www.magyarfootgolf.hu
bajnoksag@magyfootgolf.hu
Kontakt személyek:
Gelencsér Gábor +36-20-911-92-97, Hankó Péter +36-70-331-99-13
A változtatás jogát fenntartjuk.
Budapest, 2014.02.01. Footgolf Hungary Kft

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése