2014. május 6., kedd

Akár 13 játékos is elhagyhatja a Barcát! - Íme a lista

Katalán források szerint több mint egy kezdőcsapatnyira való játékosát is átadólistára teheti az FC Barcelona, mely gyökeres átalakításon mehet át a nyár folyamán. A Sport című lap 13 játékos nevét dobta be, közülük pedig öt játékos alapembernek számít. Nem beszélve azokról, akiknek a távozása már biztos. 

Mint ismeretes, Tata Martino a szezon végén leköszön. Új edző, új stílus és nagymértékben átalakuló játékoskeret, erről csiripelnek a madarak...

A lap beszámolója szerint a távozók között lehet öt igazi alapember Cesc Fabregas, Javier Mascherano, Dani Alves, Pedro Rodriguez és Alexis Sanchez személyében, míg szintén túladhatnak Adriano Correián és Alex Songon.

Más csapatban folytathatja emellett pályafutását Sergi Roberto, Oier Olazábal, Jonathan dos Santos, Isaac Cuenca, Cristian Tello és Ibrahim Afellay.

Biztos távozónak tekinthető Victor Valdes, Pinto és Carles Puyol, őket a cikk meg sem említette.

Kíváncsian várjuk, hogy ebből mi az ami megvalósul, kötve hisszük, hogy ekkora játékosmozgás történne a klubnál, ám sosem lehet tudni. Nemsokára, az ígéretek szerint még a világbajnokság előtt fény derül az edző személyére, az irányításával pedig kezdődhet az átalakítás.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése