2014. május 6., kedd

Győzelemmel ünnepelte bajnoki címét a Juve

Rendkívül tartalékosan kilenc olasz játékossal futott ki a Juventus hétfőn este a gyepre hazai közönsége előtt. A bajnoki címet az AS Roma vereségével meccs nélkül bezsebelő Torinóiak néhol mezőnyben alárendelten játszottak az Atalanta ellenében, ám Padoin góljának köszönhetően győzelemmel ünnepelhették a bajnoki címet és feledtethették a szurkolókkal az Európa Liga kudarcot. 

Juventus - Atalanta 1-0 (0-0)
G: Padoin (72.) ill. -

A cserepad mondhatni erősebb volt hazai részről, mint a kezdő, Asamoah, Bonucci, Buffon, Caceres, Isla, Llorente, Pirlo, Tevez, Vidal, Quagliarella, illetve Pepe nézhette a pálya mellől a mecset, melyen többet volt a labda az Atalanta csapatánál, fölényük azonban meddőnek bizonyult, a kapu előtt elfogyott a tudomány. mindkét oldalon több volt a kósza és pontatlan lövés, mint a pontos. Összességében a Juve sokkal többet veszélyeztette Consigli kapuját, egy ízben pedig rezgett is a háló, mely győzelmet jelentett. A 72. percben Padoin eresztett el egy lapos löketet a tizenhatos vonaláról, mely a kapufa érintésével vágódott a hálóba.

A hármas sípszó után kezdődhetett az önfeledt ünneplés a stadionban és Torinó utcáin. Címvédés történt tehát a Serie A-ban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése