2014. február 8., szombat

QPR: Akár 25 év börtönt is kaphat az egykori Vörös Ördög!

Szándékos és brutális bántalmazással gyanúsítja a manchesteri rendőrség Danny Simpsont a Queens Park Rangers 27 esztendős védőjét. Ha beigazolódik bűnössége, akkor akár 25 esztendő börtönbüntetést is kiróhat rá a bíróság. 

A játékos iPhone-ja a Lola Lo night clubban tűnt el a feltételezések szerint, ahol hirtelen felindulásból egy 34 esztendős férfit súlyosan megsebesített egy a kezébe akadó vasrúddal. A készülékbe épített nyomkövető egy manchesteri címre vezette az egykori Manchester United játékost, ahol az ott élő férfival előbb vitába elegyedett, majd tettlegességig fajultak a dolgok, írja a Daily Mail. Az eset felkeltette a szomszédok és egy a forgalomban álló járőr figyelmét, a szemtanúk beszámolója szerint pedig Simpson bilincsben hagyta el a helyszínt. Természetesen az angol sajtó betámadta a lakókat, akik elmesélték az általuk látott és hallott történéseket. Van aki arról beszélt, hogy mindenütt csak vért látott.

A manchesteri rendőrség közleménye szerint a sértett súlyos sérüléseket szenvedett, mentővel kórházba szállították, mostanra pedig az állapota stabillá vált. - "Egy 27 éves fiatalember ellen folytatunk nyomozást súlyos testi sértés gyanújával, további részletekről nem tudunk beszélni, az ügy még függőben van." -

Ha a vádak helytállónak bizonyulnak, akkor az egykori Newcastle csillag akár 25 esztendő börtönt is kaphat, ám a szóvivő szerint Simpson erőteljesen kitart ártatlansága mellett. Az ügyben természetesen megszólaltatták a QPR kommunikációs igazgatóját Ian Taylort, aki azt mondta, nincsen hozzáfűznivalója az esethez.

A játékosnak nem ez volt az első zűrös ügye!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése