2014. február 8., szombat

Nagyszerű forma,ötöt vágott a Valencia

A Barcelona múlt heti legyőzése után újabb skalpot gyűjtött be a Valencia a seregható Real Betis ellenében. A "Denevérek" az első félidő végén elkapták a fonalat és egészen ötig meg sem álltak. 

Valencia - Real Betis 5-0 (2-0)
G: Mathieu (41.), Paco (44., 68.), Feghouli (62.), Vargas (79.) ill. -

Kiegyenlített első félidőnek lehettek szemtanúi azok, akik megnézték a mérkőzést, ám a játékrész vége nagyon nem úgy sikerült, ahogyan azt a vendégek szerették volna. A 41. percben egy szögletet követően Mathieu volt eredményes fejjel, majd három perccel később Paco is bevette a vendégek kapuját, így a félidőre magabiztos előnyt szereztek a hazaiak.

A folytatásban mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, ám gólt csak Pizzi tanítványai tudtak szerezni. A 62. percben Feghouli találat a kapuba, miután meglehetősen nagy helyzetben találta magát védők nélkül, majd hat percre rá egy beadást Paco váltott gólra fejét használva. Az i-re a pontot Vargas, a klub téli szerzeménye tette fel, mikor is a 79. percben a védők közt kilépve ziccerben gyalogolt a kapuig. A Valencia ezzel négy meccse veretlen és nyolcadik, ám a nemzetközi porond nagyon messzinek tűnik. A Betis pedig szépen lassan készülhet a második ligára, hátránya immáron 8 pont a kiesőzóna peremével, a közvetlen riválisok pedig még nem is játszottak.

Espanyol - Granada 1-0 (0-0)
G: Moreno (79.) ill. -
Kiállítva: Alvarez 30.) ill. -

Pénteken játszották a forduló nyitómérkőzését, melyen hiába került a 30. percben Alvarez kiállítása révén az Espanyol, bezsebelte, otthon tartotta a három bajnoki pontot Moreno kései találatának köszönhetően.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése