2014. február 8., szombat

Gyász: 25 esztendősen elhunyt a Sahtar brazil csatára

Az ukrán bajnokságban szereplő Shakhtar Donetsk hivatalos honlapján jelentette be Maicon Pereira de Oliveira, a csapat 25 esztendős csatárának tragikus halálhírét. 

"Az FC Sahtar sajnálattal közli, hogy 2014. február 8-án Maicon Pereira de Oliveira élete tragikus véget ért. Doneckben hunyt el autóbalesetben."

"Tehetséges, nyitott és barátságos srác volt. Maicon szerette az életet, és tudta, hogyan tegye jóvá. Tragikus, korai és abszurd a halála, egy csodálatos embert veszítettünk el. Maicon csupán 25 éves volt. Ez egy szörnyű gyász mindannyiunk számára. Az FC Sahtar kifejezi részvétét és együttérzését Maicon családja és barátjai felé. Nyugodjék békében." - áll a klub közleményében.

A brazil labdarúgó még 2009-ben szerződött az ukrán csapathoz, melynek színeiben nem sikerült maradandót nyújtania, így többször kölcsönadták.  Szerepelt a Zorya Luhansk együttesénél, jelenleg pedig az Ilichivets Mariupol gárdájában rúgta a bőrt kölcsönben.

A tragédia körülményeiről nincsenek információink, ám talán most nem is ez a lényeges! Nyugodjék Békében! A FociClub.hu szerkesztősége osztozik a családdal a gyászban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése