2014. január 7., kedd

Futsal: Hatot kapott a Lódi csapat Hollandiában! - felemás félidők

A magyar nemzeti futsalválogatott felkészülési mérkőzésen lépett pályára a hollandiai Sittardban. A mérkőzésben nem volt sok köszönet, az első félidőben eldöntötte a meccset a vendéglátó. 

Hamar, már az első minutumban hátrányba került a magyar válogatott, mely igen indiszponáltan és szokatlanul rosszul játszott. Ennek eredménye az első félidő végére egy 5-0-ás hátrány lett, mely eldöntötte a mérkőzés sorsát.

A fordulást követően, mintha egy másik csapat érkezett volna a parkettra, Lovasék szemében ott volt a tűz és az akarat, mely eredményben is megnyilvánult. A második felvonást Lódi, Lovas és Rábl találataival 3-1-re megnyertük, ám a fordításhoz ez kevés volt, a vendéglátó 6-3-as győzelmet aratott.

A visszavágásra hamar lehetőség nyílik, ugyanis a két együttes kedd este újra összeméri tudását.

"A hollandok egyénileg jobban teljesítettek, hamar vezetést szereztek és több szerencsés gólt is rúgtak. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az 5-0-ás félidei hátrány ellenére a csapat nem tört meg, tovább küzdött és szépített az eredményen. A keddi mérkőzésre ugyanúgy készülünk, ahogy eddig is, az mindenképpen előnyt jelent majd, hogy már sokkal jobban ismerjük ellenfelünket." - értékelt a találkozó után Sito Rivera a magyar csapat kapitánya.

Felkészülési mérkőzés:
Hollandia-Magyarország 6-3 (5-0)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése