2014. január 7., kedd

Cáfol a MU védője: "Nem kívánok távozni..."

Pár nappal korábban arról számoltunk be, hogy Alexander Büttner a Manchester United holland védője kölcsönszerződéssel a Serie A egyik középcsapatához a Genoa szerződhet. A cáfolat megérkezett, a védő tiszta vizet öntött a pohárba. 

"Nem érdekel, ha az emberek más, a posztomon lévő játékosokról beszélnek! Egyszerűen csak játszani akarom a játékomat, és megmutatni, hogy megállom a helyem ezen a szinten. Tudom, hogy vannak klubok, amelyek akarnak, de boldog vagyok itt, és a Unitedben szeretnék játszani, száz százalékig erre koncentrálok. Nem kívánok távozni, meg akarok küzdeni a helyemért. Fiatal vagyok még, és tudom, mire vagyok képes. Egyszerűen csak várnom kell a lehetőségre, és ki kell használnom azt." - hozta le a 24 esztendős holland védő szavait a Vörös Ördögök hivatalos honlapja.

Mint ismeretes Büttner 2012-ben a Vitesse együttesétől érkezett Manchesterbe, ahol egyenlőre csak epizódszerepeket kapott. Az új edző Moyes "uralkodása" alatt idén eddig 7 meccsen kapott szerepet.

A fiatal játékos hozzáállása kiváló és nagyon szimpatikus, nem futamodik meg egyből, küzdeni akar azért, hogy a világ egyik legjobb klubjának alapembere lehessen. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése