2014. január 7., kedd

Chelsea: Higuain után az Inter játékosáról sem sikerült megegyezni

Úgy tűnik Jose Mourinho jelöltlistája fogy, ugyanis múlt héten Higuain 50 millió eurós transzferére mondott nemet a Napoli, most pedig az Interrel akadtak meg a tárgyalások Fredy Guarín játékjogának ügyében. Egy újabb füstbe ment terv? 

Piero Ausilio a milánói fekete-kékek sportigazgatója a Sky Italiának elmondta - "Guarín az Inter játékosa, és örömmel tartjuk meg. Nem tagadhatjuk, hogy volt kapcsolatfelvétel a Chelsea-vel, de itt meg is álltak a tárgyalások." - mondta a klub ügyeiben igen csak jártas szakember.

Fredy Guarín egy kiváló képességű labdarúgó, ehhez kétség sem férhet, nem csoda, hogy Mourinho is szemet vetett rá. A 27 esztendős kolumbiai az Inter középpályájának a szíve, szinte kimozdíthatatlan a csapat tengelyéből. Az idei szezonban 20 meccsen lépett pályára a statisztikákba pedig 3 gól és 11 gólpassz került a neve mellé. Piaci árát a transfermarkt.de 18 millió euróra becsli, melyhez egy 2016-ban lejáró, tehát még igen hosszútávú szerződés párosul.

Úgy tűnik Mourinho haladhat tovább a noteszében, melyben tudjuk, hogy szerepel Rooney, ám félő, hogy ott is kosarat kap a portugál tréner. Hiába, szezon közben vagyunk, ilyenkor nehezebb igazolni, mint nyáron!

Egyet persze ne feledjünk, vannak játékosok akik menekülnének klubjukból a több játéklehetőség érdekében. A vb közeleg, mindenki ott akar lenni...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése