2013. december 5., csütörtök

Otthon kapott ki a MU, a hajrában fordított a Spurs

Újabb Manchester United blamát könyvelhettünk el szerda este a Premier League 14. fordulójában, míg az utóbbi hetekben pocsék formát mutató Spurs a Fulham vendégeként tudott nyerni. 

Kiegyenlített első félidőt hozott Moyes jelenlegi és ex-csapatának találkozása az Old Trafford gyepén. A mester számára különleges meccs lehetett, a játékosoknak azonban csak egy bajnoki a sok közül és próbáltak ennek megfelelően játszani. A második félidőben nagyon érett a United gólja, több ízben bravúrosan mentettek, blokkoltak a hazaiak, de volt olyan szituáció is, amikor egymás után kétszer rezgett a Howard védte kapufa. A meccsben nem igazán volt benne egy Everton siker, de szép játék a foci. A 86. percben Lukaku keresztbegurítása találta meg Oviedot, aki a bal sarokba lőtte vissza a játékszert. Vereségével a Moyes csapat kilencedik, míg az Everton sikerének köszönhetően feljött az ötödik helyre és immáron hat meccse nem talált legyőzőre.

Manchester United - Everton 0-1 (0-0)
G: - ill. Oviedo (86.)

Sanyarú heteket, avgy mondhatni hónapokat éltek meg a Spurs szurkolói az utóbbi időben és úgy festett nem lesz ez másként szerda este sem. Hiába játszott mezőnyfölényben a londoni gárda, a helyzeteit ugyan úgy kialakította a Fulham, mely edzőváltáson ment keresztül a héten. Az 56. percben aztán Dejaghah betalált, ezzel pedig remek hangulatot varázsolt a lelátóra. Csak az a fránya utolsó húsz perc ne lett volna, mondá a meccs után a hazai drukker! A Spurs ugyanis fordított és begyüjtötte a három bajnoki pontot. A Fulham továbbra is kieső, míg a Tottenham a hatodik helyen tanyázik.

Fulham - Tottenham 1-2 (0-0)
G: Dejaghah (56.) ill. Chiriches (74.), Holtby (82.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése