2013. december 5., csütörtök

Jól érzi magát, és hűséget fogadott az egyik legnagyobb spanyol tehetség

Óliver Torres nevével ismerkedik a futballvilág, a fiatal, mindössze 19 esztendős tehetség ugyanis az Atletico Madrid felnőtt csapatának tagja, Simeone edző pedig próbálgatja, szoktatja a légkörhöz.  

Torres igen szimpatikus nyilatkozatot adott a riportereknek, melyben már-már szinte hűséget fogadott nevelőegyüttesének - "Voltak ajánlataim, de nem hagynám el az Atléticót. Mindig is az volt az álmom, hogy debütáljak tétmeccsen az első csapatban, és ez megtörtént. Sok mérkőzést akarok játszani itt. Remélhetőleg innen vonulhatok vissza. - ezt követően pedig társait, példaképeit éltette  - Az, hogy ilyen nagyszerű kvalitású játékosokkal vagyok körülvéve, segít a fejlődésemben, ez pedig nagyon fontos. Hiszem, hogy az én helyzetem nagyon jól van kezelve. Minden nap azt érzem, hogy jobb játékos vagyok."

A fiatal támadó középpályás rendszeres tagja a spanyol utánpótlás válogatottaknak, emellett pedig az idei szezonban a "Matracosok" első keretének. Mind a bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában bemutatkozott már és ezért nagyon hálás. Olyannyira, hogy már meg is szerezte első gólját a La Ligában, mikor is csapata 5-0-ra verte a Betis ellen.

A transfermarkt.de már most 8 millió euróra taksálja piaci értékét, mi lesz, ha tényleg berobban a köztudatba és azt nyújtja, amire a képességei megvannak. Mindenképpen érdemes odafigyelni erre az ifjú titánra.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése