2013. szeptember 30., hétfő

Rodgers istenítő szavai: "Nem vagyok biztos benne, hogy van két jobb csatár a ligában..."

A United ellen visszatért, a Sunderland ellen pedig már a hálót rezgette Luis Suárez a Liverpool harapós fenegyereke. Azonban nem csak ő, hanem csatárpárja Sturridge is kiválóan játszott, ezzel pedig cáfolatot adott sok szakember szúrós véleményére. A 3-1-es idegen béli győzelmet követően Rodgers a Mersey-parti alakulat trénere a csapat támadó duóját istenítette. 

"Nem vagyok biztos benne, hogy van két jobb csatár a ligában. Persze vannak kiemelkedő párosok, ott van például Robin van Persie és Wayne Rooney. Kicsit változtattunk a felállásunkon, hogy a passzolási arányunk jobb legyen. Még mindig borzasztóan sokat kell dolgoznunk, de olyan játékosok alkotják a keretet, akiknek ez a rendszer fekszik. Daniel és Luis a legjobbak között vannak az országban, ezt ma este is bebizonyították." - nyilatkozta a riportereknek a "vörösök" északír mentora Rodgers

Ha esetleg valaki nem tudná, sok szakember úgy véli, hogy az angol válogatott támadó Sturridge nem tud két csatáros rendszerben játszani, akkor érzi csak jól magát, ha egyedül foglal helyet a támadószekcióban. A Sunderland ellen azonban nagyon is érezte egymást az uruguayi-angol duó, ugyanis ők ketten voltak a meccs hősei. Sturridge egy ízben rezgette meg a hálót és két gólpasszt jegyzett Suárez számára, aki duplázni tudott.

Hosszú még az út a duó előtt, mely most játszott nyolcadik alkalommal együtt, azonban a látottak igen csak nagy bizakodásra adnak okot. Győzelmével a Liverpool második az Arsenal mögött.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése